Як приготувати курячі биточки з грибами?
Ситні биточки курячі виходять з додаванням грибів. Страва порадує яскравим, соковитим смаком і відмінно різноманітить ваше звичне меню. Оцініть простий кулінарний рецепт.
Час приготування: 40 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 6
Склад:
- куряче Філе – 600 гр.
- Гриби шампіньйони – 200 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Зелень – 10 гр.
- Масло оливкове – 0,5 ст. л.
- Борошно – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо продукти в потрібній кількості. Гриби та філе заздалегідь промиваємо.
Крок 2. Підготовлене філе розрізаємо дрібними шматочками.
Крок 3. Подрібнюємо печериці.
Крок 4. В оливковій олії обсмажуємо гриби близько 3 хвилин. Солимо їх і посипаємо спеціями.
Крок 5. З’єднайте гриби з м’ясними шматочками.
Крок 6. Сюди ж кладемо подрібнену зелень.
Крок 7. Розмішуємо продукти і доповнюємо яйцями. Знову перемішуємо.
Крок 8. Всипаємо в масу борошно.
Крок 9. Заготівлю викладаємо на розігріту сковороду з допомогою столової ложки.
Крок 10. Смажимо до рум’янцю з обох сторін.
Крок 11. Соковиті курячі биточки з грибами готові!