биточки Курячі – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Як приготувати курячі биточки з грибами?

Ситні биточки курячі виходять з додаванням грибів. Страва порадує яскравим, соковитим смаком і відмінно різноманітить ваше звичне меню. Оцініть простий кулінарний рецепт.

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 6

Склад:

  • куряче Філе – 600 гр.
  • Гриби шампіньйони – 200 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Зелень – 10 гр.
  • Масло оливкове – 0,5 ст. л.
  • Борошно – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо продукти в потрібній кількості. Гриби та філе заздалегідь промиваємо.

Крок 2. Підготовлене філе розрізаємо дрібними шматочками.

Крок 3. Подрібнюємо печериці.

Крок 4. В оливковій олії обсмажуємо гриби близько 3 хвилин. Солимо їх і посипаємо спеціями.

Крок 5. З’єднайте гриби з м’ясними шматочками.

Крок 6. Сюди ж кладемо подрібнену зелень.

Крок 7. Розмішуємо продукти і доповнюємо яйцями. Знову перемішуємо.

Крок 8. Всипаємо в масу борошно.

Крок 9. Заготівлю викладаємо на розігріту сковороду з допомогою столової ложки.

Крок 10. Смажимо до рум’янцю з обох сторін.

Крок 11. Соковиті курячі биточки з грибами готові!