Ніжний вершково-часниковий соус для креветок
Вершково-часниковий соус виходить ніжним, з приємним тонким ароматом, але в той же час пікантним і насиченим. Ці властивості роблять його вишуканим доповненням, яким можна доповнити страви з креветок або інших морепродуктів.
Час готування: 15 хв.
Час приготування: 15 хв.
Порцій: 4.
Склад:
- Часник – 1 головка.
- Масло вершкове – 50 гр.
- Вершки – 300 мл
- Сіль – за смаком.
- Суміш перців мелена – за смаком.
Процес приготування:
1. Поставте сковороду на вогонь, покладіть вершкове олію і розтопіть його.
2. Часник очистіть від лушпиння і пропустіть через прес. Додайте на сковороду часник, смажте протягом 20-30 секунд, постійно помішуючи, щоб він не пригорів.
3. Як тільки з’явився сильний часниковий аромат, влийте вершки. Доведіть до кипіння і продовжуйте готувати на повільному вогні ще 5 хвилин.
4. Далі посоліть і приправити соус за смаком. Залиште соус на повільному вогні ще на 3-5 хвилин, він повинен загуснути.
5. Використовувати вершково-часниковий соус можна в теплому і охолодженому вигляді.
Приємного апетиту!