Чізкейк Сан-Себастьян – 4 покрокових рецепту приготування з фото

Лимонний чізкейк Сан Себастьян

Лимонний чізкейк Сан Себастьян закохає вас у себе ще в процесі приготування, тому як з готуванням даного десерту впорається дитина. Кулінару потрібно лише змішати компоненти і запекти, а найскладніше – це, звичайно ж, дочекатися охолодження і стабілізації!

Час готування – 3 ч. 30 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 5.

Склад:

  • Сир сирний – 450 гр.
  • Яйця – 3 шт.
  • цукрова Пудра – 120 гр.
  • Борошно – 20 гр.
  • Сік лимона – 1 ст. л.
  • Вершки 33% – 260 мл
  • Ванілін – 2 гр.

Процес приготування:

Крок 1. В робочій ємності змішуємо сир, яйця, сік лимона, ванілін і пудру з перемеленого цукру.

Крок 2. Збиваємо міксером до однорідної консистенції.

Крок 3. Всипаємо борошно пшеничне.

Крок 4. Розмішуємо і додаємо жирні вершки.

Крок 5. Всі складові ще раз збиваємо за допомогою міксера.

Крок 6. Форму застеляємо пергаментом так, як показано на фото і переливаємо складу.

Крок 7. Випікаємо чізкейк при температурної позначки 220-240 градусів близько 30-50 хвилин. Час варіюється в залежності від потужності вашої духовки і вибраного режиму.

Крок 8. Остуджуємо і прибираємо на ніч, а краще на добу в холодильник. Приємного апетиту!