Лимонний чізкейк Сан Себастьян
Лимонний чізкейк Сан Себастьян закохає вас у себе ще в процесі приготування, тому як з готуванням даного десерту впорається дитина. Кулінару потрібно лише змішати компоненти і запекти, а найскладніше – це, звичайно ж, дочекатися охолодження і стабілізації!
Час готування – 3 ч. 30 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 5.
Склад:
- Сир сирний – 450 гр.
- Яйця – 3 шт.
- цукрова Пудра – 120 гр.
- Борошно – 20 гр.
- Сік лимона – 1 ст. л.
- Вершки 33% – 260 мл
- Ванілін – 2 гр.
Процес приготування:
Крок 1. В робочій ємності змішуємо сир, яйця, сік лимона, ванілін і пудру з перемеленого цукру.
Крок 2. Збиваємо міксером до однорідної консистенції.
Крок 3. Всипаємо борошно пшеничне.
Крок 4. Розмішуємо і додаємо жирні вершки.
Крок 5. Всі складові ще раз збиваємо за допомогою міксера.
Крок 6. Форму застеляємо пергаментом так, як показано на фото і переливаємо складу.
Крок 7. Випікаємо чізкейк при температурної позначки 220-240 градусів близько 30-50 хвилин. Час варіюється в залежності від потужності вашої духовки і вибраного режиму.
Крок 8. Остуджуємо і прибираємо на ніч, а краще на добу в холодильник. Приємного апетиту!