Деруни з кабачків з фаршем
Деруни з кабачків з фаршем – це ситне і дуже ароматна страва, яке допоможе вам за мінімальний відрізок часу нагодувати велику родину. Для спрощення процесу рекомендується використання не тертки, а наприклад, кухонного комбайна.
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 10-15 хв.
Порції – 4-5.
Склад:
- Кабачок – 600 гр.
 - Фарш – 400 гр.
 - Часник – 2 зуб.
 - Борошно – 50 гр.
 - Яйце – 1 шт.
 - Масло рослинне – 50 мл
 - Петрушка – 5-7 гілочок.
 - Сіль – за смаком.
 - Перець чорний мелений – за смаком.
 
Процес приготування:
Крок 1. В чашу кухонного комбайна поміщаємо м’якоть кабачка, очищений часник і промиту зелень.
Крок 2. Додаємо фарш, яйця, борошно і приправи.
Крок 3. Компоненти інтенсивно перебиваємо до однорідної консистенції.
Крок 4. Викладаємо масу ложкою на сковорідку з розігрітим рослинним маслом і готуємо з двох сторін до апетитної скоринки.
Крок 5. Витираємо зайвий жир паперовими рушниками і знімаємо пробу. Приємного апетиту!












