Шоколадне печиво у духовці
Шоколадне печиво в духовці – це простий спосіб порадувати близьких смачними та апетитними ласощами. Таке частування сподобається як дорослим, так і дітям. Для швидкого приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої добірки.
Час готування – 40 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Борошно – 250 гр.
- Какао-порошок – 70 гр.
- Сіль – 1 щіпка.
- Цукор – 200 гр.
- Олія вершкове – 220 гр.
- Цукор ванільний – 1 ч.л.
Процес приготування:
Крок 1. Розм’якшене вершкове масло кладемо в чашу блендера. Сюди ж додаємо цукор, сіль. Збиваємо до однорідності.
Крок 2. В окрему миску просіюємо муку|борошно| і додаємо до неї какао-порошок. Перемішуємо суху суміш.
Крок 3. Суху суміш висипаємо в розм’якшене збите масло. Збиваємо все у блендері.
Крок 4. Замішуємо туге однорідне тісто.
Крок 5. Тісто ділимо на невеликі шматочки і скачуємо в кульки.
Крок 6. Перекладаємо заготовки на лист і випікаємо 20 хвилин при температурі 160°.
Крок 7. Шоколадне печиво в духовці готове. Скоріше спробуйте!