Дзеркальна глазур для торта в домашніх умовах – 8 рецептів з покроковими фото

Простий рецепт дзеркальної глазурі без глюкозного сиропу

Дзеркальна глазур в основному, використовується для прикраси тортів і тістечок. Єдина складність, з якою ви можете зіткнутися в приготуванні глазурі це те, що в її склад входить глюкозний сироп, але він успішно замінюється іншими інгредієнтами.

Час готування: 24 години.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 1.

Склад:

  • листової Желатин – 10 гр.
  • Молоко згущене – 100 мл
  • Вода – 85 мл
  • Шоколад – 150 гр.
  • Харчовий барвник – за смаком.
  • Цукор – 150 гр.

Процес приготування:

1. Желатин замочіть в 50 мілілітрах води і залиште на 15 хвилин.

2. У чашці змішайте шоколад, згущене молоко, желатин і харчовий барвник.

3. У каструлю влийте 85 мілілітрів води і всипте цукор. Нагрійте інгредієнти, як тільки цукор розчиниться, знімайте сироп з вогню.

4. Додайте цукровий сироп до решти інгредієнтів і змішайте їх блендером до однорідної маси.

5. Глазур накрийте харчовою плівкою, щоб вона торкалася поверхні глазурі. Приберіть її на добу в холодильник.

6. Перед використанням у прикрасі десертів, глазур розігрійте на водяній бані.

Приємного апетиту!