Простий рецепт дзеркальної глазурі без глюкозного сиропу
Дзеркальна глазур в основному, використовується для прикраси тортів і тістечок. Єдина складність, з якою ви можете зіткнутися в приготуванні глазурі це те, що в її склад входить глюкозний сироп, але він успішно замінюється іншими інгредієнтами.
Час готування: 24 години.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 1.
Склад:
- листової Желатин – 10 гр.
- Молоко згущене – 100 мл
- Вода – 85 мл
- Шоколад – 150 гр.
- Харчовий барвник – за смаком.
- Цукор – 150 гр.
Процес приготування:
1. Желатин замочіть в 50 мілілітрах води і залиште на 15 хвилин.
2. У чашці змішайте шоколад, згущене молоко, желатин і харчовий барвник.
3. У каструлю влийте 85 мілілітрів води і всипте цукор. Нагрійте інгредієнти, як тільки цукор розчиниться, знімайте сироп з вогню.
4. Додайте цукровий сироп до решти інгредієнтів і змішайте їх блендером до однорідної маси.
5. Глазур накрийте харчовою плівкою, щоб вона торкалася поверхні глазурі. Приберіть її на добу в холодильник.
6. Перед використанням у прикрасі десертів, глазур розігрійте на водяній бані.
Приємного апетиту!