Джамбалайя в мультиварці
Джамбалайя в мультиварці – це смачне і апетитне блюдо, яке нескладно приготувати в домашніх умовах. Для цього беріть на замітку перевірений кулінарний рецепт з покроковими фотографіями. Готове соковите частування яскраво різноманітить ваше звичне меню.
Час готування – 2 години 30 хвилин
Час приготування – 30 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- бурий Рис – 2 склянки
- Шинка – 400 гр.
- Бекон – 400 гр.
- копчені Сосиски – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Часник сушений – за смаком.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Селера – 3 стебла.
- Томати консервовані – 400 гр.
- Бульйон курячий – 750 мл
- Лист лавровий – 3 шт.
- Чебрець сушений – 1 ч. л.
- Соус каррі – за смаком.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком.
Крок 2. Болгарський перець очищаємо від насіння і нарізаємо дрібними шматочками.
Крок 3. Дрібно розбираємо стебла селери.
Крок 4. Тонкою соломкою ріжемо бекон.
Крок 5. Також чинимо і з шинкою.
Крок 6. Ріжемо Тонкими кружечками копчені сосиски.
Крок 7. Вливаємо олію в чашу мультиварки. Включаємо режим «смаження». Обсмажуємо до рум’янцю цибулю, після доповнюємо його шинкою і беконом.
Крок 8. Додаємо болгарський перець і селера. Добре перемішуємо.
Крок 9. Доповнюємо заготівлю спеціями і бурим рисом.
Крок 10. Перемішуємо вміст і доповнюємо його невеликою кількістю соусу каррі.
Крок 11. Далі додаємо в чашу копчені сосиски, томати і сушений гранульований часник.
Крок 12. Заливаємо все курячим бульйоном. Доводимо до кипіння, після готуємо в режимі «гасіння» 2 години.
Крок 13. Джамбалайя в мультиварці готовий. Розкладаємо частування по порційних тарілках і подавайте до столу!