Джамбалайя – 4 рецепту приготування з покроковими фото

Джамбалайя в мультиварці

Джамбалайя в мультиварці – це смачне і апетитне блюдо, яке нескладно приготувати в домашніх умовах. Для цього беріть на замітку перевірений кулінарний рецепт з покроковими фотографіями. Готове соковите частування яскраво різноманітить ваше звичне меню.

Час готування – 2 години 30 хвилин

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • бурий Рис – 2 склянки
  • Шинка – 400 гр.
  • Бекон – 400 гр.
  • копчені Сосиски – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Часник сушений – за смаком.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Селера – 3 стебла.
  • Томати консервовані – 400 гр.
  • Бульйон курячий – 750 мл
  • Лист лавровий – 3 шт.
  • Чебрець сушений – 1 ч. л.
  • Соус каррі – за смаком.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком.

Крок 2. Болгарський перець очищаємо від насіння і нарізаємо дрібними шматочками.

Крок 3. Дрібно розбираємо стебла селери.

Крок 4. Тонкою соломкою ріжемо бекон.

Крок 5. Також чинимо і з шинкою.

Крок 6. Ріжемо Тонкими кружечками копчені сосиски.

Крок 7. Вливаємо олію в чашу мультиварки. Включаємо режим «смаження». Обсмажуємо до рум’янцю цибулю, після доповнюємо його шинкою і беконом.

Крок 8. Додаємо болгарський перець і селера. Добре перемішуємо.

Крок 9. Доповнюємо заготівлю спеціями і бурим рисом.

Крок 10. Перемішуємо вміст і доповнюємо його невеликою кількістю соусу каррі.

Крок 11. Далі додаємо в чашу копчені сосиски, томати і сушений гранульований часник.

Крок 12. Заливаємо все курячим бульйоном. Доводимо до кипіння, після готуємо в режимі «гасіння» 2 години.

Крок 13. Джамбалайя в мультиварці готовий. Розкладаємо частування по порційних тарілках і подавайте до столу!