Джамбалайя – 4 рецепту приготування з покроковими фото

Джамбалайя з куркою

Джамбалайя з куркою порадує вас своєю поживністю і насиченим смаком. Таке частування прикрасить ваш домашній стіл і цікаво урізноманітнює меню. Подавайте в якості перекусу, до обіду або вечері. Для приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт.

Час приготування – 40 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Рис – 250 гр.
  • Філе куряче – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Чорізо – 75 гр.
  • Суміш спецій каджунская – 1 ст. л.
  • Помідори у власному соку – 400 гр.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Бульйон курячий – 350 мл
  • Масло оливкове – 1 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Куряче філе промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками.

Крок 2. Розігріваємо сковороду з оливковою олією. Викладаємо на нього шматочки філе і обсмажуємо до рум’янцю.

Крок 3. Тонкою соломкою розбираємо болгарський перець, подрібнюємо цибулю і часник.

Крок 4. Чорізо нарізаємо тонкими кружечками.

Крок 5. З сковороди дістаємо курку. Обсмажуємо тут ріпчасту цибулю до рум’янцю.

Крок 6. Відправляємо до цибулі соломку болгарського перцю і подрібнений часник. Посипаємо спеціями і смажимо все разом 5 хвилин.

Крок 7. Повертаємо в сковороду курку, всипаємо рис, додаємо томати у власному соку і вливаємо бульйон. Доводимо вміст до кипіння і після тушкуємо під кришкою близько 25 хвилин.

Крок 8. Джамбалайя з куркою готова. Подавайте до столу і пробуйте!