Джамбалайя з куркою
Джамбалайя з куркою порадує вас своєю поживністю і насиченим смаком. Таке частування прикрасить ваш домашній стіл і цікаво урізноманітнює меню. Подавайте в якості перекусу, до обіду або вечері. Для приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт.
Час приготування – 40 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Рис – 250 гр.
- Філе куряче – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Чорізо – 75 гр.
- Суміш спецій каджунская – 1 ст. л.
- Помідори у власному соку – 400 гр.
- Часник – 2 зубчики.
- Бульйон курячий – 350 мл
- Масло оливкове – 1 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Куряче філе промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками.
Крок 2. Розігріваємо сковороду з оливковою олією. Викладаємо на нього шматочки філе і обсмажуємо до рум’янцю.
Крок 3. Тонкою соломкою розбираємо болгарський перець, подрібнюємо цибулю і часник.
Крок 4. Чорізо нарізаємо тонкими кружечками.
Крок 5. З сковороди дістаємо курку. Обсмажуємо тут ріпчасту цибулю до рум’янцю.
Крок 6. Відправляємо до цибулі соломку болгарського перцю і подрібнений часник. Посипаємо спеціями і смажимо все разом 5 хвилин.
Крок 7. Повертаємо в сковороду курку, всипаємо рис, додаємо томати у власному соку і вливаємо бульйон. Доводимо вміст до кипіння і після тушкуємо під кришкою близько 25 хвилин.
Крок 8. Джамбалайя з куркою готова. Подавайте до столу і пробуйте!