Фалафель – 10 рецептів приготування в домашніх умовах з фото

Простий і смачний рецепт фалафеля з квасолі

Домашній фалафель готують не тільки з нуту. Можна використати і звичайну квасолю. З нею блюдо вийде не менш смачним, яскравим і поживним. Спробуйте цікавий і не складний у виконанні рецепт.

Час приготування: 2 години

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 2

Склад:

  • Квасоля – 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Зелень – 0,5 пучка.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Борошно -1 ст. л.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

1. Заздалегідь вимочуємо квасоля і варимо її до м’якого стану. Можна готувати відразу в спеціях.

2. Перемелюємо готовий продукт будь-яким доступним способом. Доповнюємо його борошном, маслом, спеціями і подрібненими овочами з зеленню. Вимішуємо продукти до однорідної кашки.

3. З отриманого тіста ліпимо невеликі кульки. Кладемо їх на деко з пергаментів або фольгою.

4. Відправляємо заготовку в розігріту до 200 градусів духовку на 15-20 хвилин.

5. Квасолевий фалафель можна подавати до столу відразу гарячим. Доповнюйте його овочами і соусом до смаку.