Простий і смачний рецепт фалафеля з квасолі
Домашній фалафель готують не тільки з нуту. Можна використати і звичайну квасолю. З нею блюдо вийде не менш смачним, яскравим і поживним. Спробуйте цікавий і не складний у виконанні рецепт.
Час приготування: 2 години
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 2
Склад:
- Квасоля – 200 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Часник – 2 зубчики.
- Зелень – 0,5 пучка.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Борошно -1 ст. л.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
Процес приготування:
1. Заздалегідь вимочуємо квасоля і варимо її до м’якого стану. Можна готувати відразу в спеціях.
2. Перемелюємо готовий продукт будь-яким доступним способом. Доповнюємо його борошном, маслом, спеціями і подрібненими овочами з зеленню. Вимішуємо продукти до однорідної кашки.
3. З отриманого тіста ліпимо невеликі кульки. Кладемо їх на деко з пергаментів або фольгою.
4. Відправляємо заготовку в розігріту до 200 градусів духовку на 15-20 хвилин.
5. Квасолевий фалафель можна подавати до столу відразу гарячим. Доповнюйте його овочами і соусом до смаку.