Фаршировані макарони фаршем – 10 рецептів макаронів з фаршем в духовці на сковороді з фото

Ситні і дуже смачні макарони-черепашки з фаршем і грибами

Неймовірно апетитний і смачне блюдо для домашнього столу – макарони, фаршировані грибами і фаршем. Частування італійської кухні порадує особливої поживністю. Подавайте до обіду або вечері.

Час приготування: 50 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Макарони черепашки – 30 шт.
  • Стегно куряче – 4 шт.
  • Гриби печериці – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Кріп – 1 пучок.
  • Сир – 200 гр.
  • Вершки – 1 склянка
  • Часник – 3 зубчики.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло вершкове – 30 гр.
  • Масло рослинне – 30 мл

Процес приготування:

1. Підготуємо необхідні продукти. Гриби ретельно промиваємо. З курячих стегон виймаємо кісточки і знімаємо шкірку.

2. Дрібно нарізаємо цибулю і одну другу частину його смажимо на олії до рум’янцю.

3. Сюди ж додаємо дрібно порізані гриби.

4. Продовжуємо тушкувати продукти до готовності печериць.

5. Куряче м’ясо пропускаємо через м’ясорубку або дрібно нарізаємо. Викладаємо в загальну масу.

6. Посипаємо продукти сіллю і перцем. Розмішуємо і тримаємо на вогні до готовності.

7. Викладаємо курячий фарш з грибами в глибоку миску. Даємо йому охолонути.

8. Макаронні вироби відварюємо до напівготовності у підсоленій воді. Відкидаємо на друшляк і даємо охолонути.

9. У сотейнику розтоплюємо шматочок вершкового масла. Тут же смажимо ріпчасту цибулю і подрібнені зубчики часнику.

10. Вливаємо в ароматну масу вершки.

11. Сюди ж переливаємо масло від грибів і фаршу.

12. Посипаємо соус сіллю і меленим перцем за смаком.

13. В цю ж масу кладемо половинку тертого сиру.

14. Продовжуємо варити масу до однорідності. Прибираємо з вогню.

15. Залишився тертий сир кладемо в миску з обсмаженою фаршем і грибами.

16. Сюди відправляємо і подрібнений пучок кропу.

17. Розбиваємо в начинку куряче яйце.

18. Ретельно вимішуємо продукти.

19. Остиглі черепашки начиняємо заготівлею з фаршу і грибів.

20. Розподіляємо макаронні заготовки по формі для випікання.

21. Заливаємо продукт соусом з вершків.

22. Форму з стравою накриваємо фольгою і ставимо на 15 хвилин у розігріту до 180 градусів духовку.

23. Апетитні черепашки з грибами і фаршем готові. Розкладайте частування по порційних тарілках і подавайте до столу.