Фаршировані перці в мультиварці – 8 рецептів з фаршем і рисом з покроковими фото

Ніжні фаршировані перці в сметані в мультиварці

Тим, хто не любить томатну кислинку, сподобається гасити перці в сметані. Вона ніжніша і надає перцям більш м’який смак. Жирність продукту може бути будь-хто.

Час приготування: 1 година 30 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій – 6.

Склад:

  • Перець болгарський – 8-10 шт.
  • Фарш м’ясний – 600-800 гр.
  • Сметана – 500 гр.
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. До м’ясного фаршу додаємо сіль, чорний мелений перець.

Крок 2. Добре вимішуємо фарш зі спеціями.

Крок 3 Перці готуємо: ретельно промиваємо, видаляємо плодоніжки і вичищаємо від насіння. Якщо очищені перці і заморожені, не розморожуємо їх. Наповнюємо перці фаршем.

Крок 4. У чашу мультиварки наливаємо трохи олії і закладаємо фаршировані перці начинкою вниз. Вибираємо режим «Смаження» і готуємо п’ять-десять хвилин, щоб перці дали сік.

Крок 5. Після цього викладаємо до перцям сметану, солимо за смаком, ставимо програму «Гасіння», закриваємо кришкою і готуємо страву півтори години до готовності.