Ніжні фаршировані перці в сметані в мультиварці
Тим, хто не любить томатну кислинку, сподобається гасити перці в сметані. Вона ніжніша і надає перцям більш м’який смак. Жирність продукту може бути будь-хто.
Час приготування: 1 година 30 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій – 6.
Склад:
- Перець болгарський – 8-10 шт.
- Фарш м’ясний – 600-800 гр.
- Сметана – 500 гр.
- Масло рослинне – для смаження.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. До м’ясного фаршу додаємо сіль, чорний мелений перець.
Крок 2. Добре вимішуємо фарш зі спеціями.
Крок 3 Перці готуємо: ретельно промиваємо, видаляємо плодоніжки і вичищаємо від насіння. Якщо очищені перці і заморожені, не розморожуємо їх. Наповнюємо перці фаршем.
Крок 4. У чашу мультиварки наливаємо трохи олії і закладаємо фаршировані перці начинкою вниз. Вибираємо режим «Смаження» і готуємо п’ять-десять хвилин, щоб перці дали сік.
Крок 5. Після цього викладаємо до перцям сметану, солимо за смаком, ставимо програму «Гасіння», закриваємо кришкою і готуємо страву півтори години до готовності.