Фаршировані перці в мультиварці – 8 рецептів з фаршем і рисом з покроковими фото

Болгарський перець з фаршем і картоплею в мультиварці

Пропонуємо більш ситний варіант приготування фаршированих перців. Разом з перцями готуємо картоплю. Вона просочиться соками страви і вийде дуже соковитою і ніжною. Такий рецепт точно сподобається чоловічій половині сім’ї.

Час готування: 1 год.

Час приготування: 30 хв.

Порцій – 6.

Склад:

  • Перець болгарський – 1 кг
  • томатний Сік – 500 мл
  • Фарш м’ясний – 600 гр.
  • Рис – 1/2 склянки
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Сметана – 3 ст. л.
  • Бульйон – 1 склянка
  • Кріп – 1 гілка.
  • Базилік – 1 гілка.
  • Картопля – 500 гр.
  • Соєвий соус – 2 ст. л.
  • Вода – 1/2 склянки
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Для приготування начинки змішуємо фарш, сирої промитий рис, обсмажену на олії цибулю, подрібнену зелень і сіль зі спеціями. Вливаємо до вымешанному фаршу соєвий соус і воду, ще раз вимішуємо для однорідності.

Крок 2. Перці промиваємо, видаляємо плодоніжки і прибираємо насіння зсередини.

Крок 3. Начиняємо перці підготовленим фаршем. Укладаємо начинку досить щільно.

Крок 4. Картопля очищаємо, промиваємо, нарізаємо невеликими шматками.

Крок 5. У чашу мультиварки укладаємо фаршировані перці разом з картоплею.

Крок 6. Окремо обсмажуємо другу цибулину, нарізану півкільцями. Додаємо до цибулі томатний сік, сметану і бульйон. Перемішуємо, солимо за смаком і знімаємо з плити.

Крок 7. Отриманим соусом заливаємо перці з картоплею.

Крок 8. Встановлюємо режим «Гасіння» на час 60 хвилин і натискаємо «Старт». Готові перці подаємо разом з картоплею і соусом в гарячому вигляді.