Фаршировані яйця – 10 рецептів на святковий стіл з покроковими фото

Дуже простий рецепт яєць, фаршированих крабовими паличками

Яскрава і ніжна закуска, яка готується в два рахунки. Такий варіант фаршированих яєць підійде для швидкого перекусу, вам знадобиться пара курячих яєць, крабові палички, сир і трохи майонезу.

Час готування: 35 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 8.

Склад:

  • Яйця – 4 шт.
  • Палички крабовий – 2-3 шт.
  • Сир – 50 гр.
  • Майонез – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. Яйця залийте водою, поставте на плиту і варіть до готовності 10 хвилин.

2. Готові яйця залийте холодною водою. Коли вони охолонуть, очистіть від шкаралупи і розріжте кожне навпіл.

3. Вийміть жовтки і розімніть їх виделкою.

4. Крабові палички і сир натріть на крупній тертці. Змішайте жовтки, крабовий палички, сир і майонез.

5. Наповніть половинки яєць начинкою і закуска готова.

Приємного апетиту!