Фетучіні – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Фетучіні з куркою і грибами в домашніх умовах

Фетучіні з куркою і грибами – безпрограшний варіант для швидкого обіду або вечері. Завжди можна доповнити цю страву пряними травами або в’яленими помідорами.

Час готування: 20 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Фетучіні – 250 гр.
  • Філе куряче – 400 гр.
  • Печериці – 150 гр.
  • Вершки – 200 мл
  • Масло оливкове – для смаження.
  • Приправа для пасти – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. Куряче філе помийте, промокніть паперовими рушниками, наріжте смужками і обсмажте на оливковій олії до готовності.

2. Печериці наріжте скибочками, додайте їх до курки і смажте до випаровування рідини.

3. Далі влийте вершки, додайте приправу, перемішайте і доведіть вершки до дуже гарячого стану.

4. Фетучіні зваріть по інструкції, зазначеної на упаковці. Готову пасту викладіть на сковороду, перемішайте.

5. Подавайте фетучіні з куркою і грибами в гарячому вигляді.

Приємного апетиту!