Фетучіні з куркою і грибами в домашніх умовах
Фетучіні з куркою і грибами – безпрограшний варіант для швидкого обіду або вечері. Завжди можна доповнити цю страву пряними травами або в’яленими помідорами.
Час готування: 20 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 4.
Склад:
- Фетучіні – 250 гр.
- Філе куряче – 400 гр.
- Печериці – 150 гр.
- Вершки – 200 мл
- Масло оливкове – для смаження.
- Приправа для пасти – за смаком.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
1. Куряче філе помийте, промокніть паперовими рушниками, наріжте смужками і обсмажте на оливковій олії до готовності.
2. Печериці наріжте скибочками, додайте їх до курки і смажте до випаровування рідини.
3. Далі влийте вершки, додайте приправу, перемішайте і доведіть вершки до дуже гарячого стану.
4. Фетучіні зваріть по інструкції, зазначеної на упаковці. Готову пасту викладіть на сковороду, перемішайте.
5. Подавайте фетучіні з куркою і грибами в гарячому вигляді.
Приємного апетиту!