Гарбуз на сковороді – 8 рецептів смаженої гарбуза з покроковими фото

гарбуз Дуже смачна, смажена з часником на сковороді

Часник робить страви з гарбузом більш пікантними і ароматними. Хрусткі, підсмажені скибочки гарбуза, щедро приправлені часником, підійдуть і як закуска, і як гарнір для м’ясних страв. Добре поєднується з часником свіжа зелень, якою можна прикрасити страву з гарбуза.

Час приготування: 45 хв.

Час приготування: 5 хв

Порцій – 2.

Склад:

  • Гарбуз – 200 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Борошно пшеничне – за смаком.
  • Часник – за смаком.
  • Кріп – ½ пучка.
  • Спеції – за смаком.

Процес приготування:

1. Очищену гарбуз нарізають скибочками, товщина яких повинна становити близько 0,5 див.

2. Нарізану овоч складають у глибоку миску, пересипають сіллю і залишають пускати сік.

3. Приблизно через півгодини можна обсушити скибочки гарбуза вмочити їх з усіх сторін у борошні.

4. Часник і кріп дрібно рубаються, до них додають приправу.

5. Підготовлені скибочки обсмажуються в розігрітій олії до красивого золотистого кольору, а після складаються в миску, де пересипаються свіжим часником і кропом зі спеціями. Страву можна їсти як гарячим, так і подавати як закуску в охолодженому вигляді.