гарбуз Дуже смачна, смажена з часником на сковороді
Часник робить страви з гарбузом більш пікантними і ароматними. Хрусткі, підсмажені скибочки гарбуза, щедро приправлені часником, підійдуть і як закуска, і як гарнір для м’ясних страв. Добре поєднується з часником свіжа зелень, якою можна прикрасити страву з гарбуза.
Час приготування: 45 хв.
Час приготування: 5 хв
Порцій – 2.
Склад:
- Гарбуз – 200 гр.
- Сіль – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
- Борошно пшеничне – за смаком.
- Часник – за смаком.
- Кріп – ½ пучка.
- Спеції – за смаком.
Процес приготування:
1. Очищену гарбуз нарізають скибочками, товщина яких повинна становити близько 0,5 див.
2. Нарізану овоч складають у глибоку миску, пересипають сіллю і залишають пускати сік.
3. Приблизно через півгодини можна обсушити скибочки гарбуза вмочити їх з усіх сторін у борошні.
4. Часник і кріп дрібно рубаються, до них додають приправу.
5. Підготовлені скибочки обсмажуються в розігрітій олії до красивого золотистого кольору, а після складаються в миску, де пересипаються свіжим часником і кропом зі спеціями. Страву можна їсти як гарячим, так і подавати як закуску в охолодженому вигляді.