Гарбуз з м’ясом і картоплею в духовці
Готове і смачне рішення для вашого обіду або вечері – гарбуз з картоплею та м’ясом. Оригінальне частування порадує поживністю і яскравим ароматом. Оцініть цікавий кулінарний процес.
Час готування: 1 година 40 хвилин
Час приготування: 1 год
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Гарбуз – 0,5 кг
- Картопля – 300 гр.
- Стегно куряче – 1 кг
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Часник – 2 зубчики.
- Зелень – 1 пучок.
- Соус соєвий – 30 мл
- Гірчиця – 0,5 ст. л.
- Суміш для аджики – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Масло рослинне – 60 мл
Процес приготування:
1. Очищаємо гарбуз і картоплю від шкірки, після чого нарізаємо інгредієнти кубиками.
2. Дрібно нарізаємо цибулю.
3. Також чинимо і з часником.
4. Подрібнюємо попередньо промиту зелень.
5. На деко кладемо рукав для випікання.
6. Спочатку його наповнюємо картоплею і гарбузом.
7. Додаємо сюди одну столову ложку соєвого соусу.
8. Також кладемо половину ложки гірчиці.
9. Доповнюємо заготівлю цибулею, часником і зеленню.
10. Рівномірно розподіляємо продукти по рукаву.
11. Відправляємо сюди ложку суміші для аджики. Все акуратно перемішуємо.
12. Ставимо форму в розігріту до 180 градусів духовку.
13. Випікаємо до готовності близько 20-30 хвилин.
14. Через деякий час обережно розкриваємо рукав.
15. М’ясо посипаємо сіллю і спеціями.
16. Доповнюємо шматочки рослинним маслом.
17. Перекладаємо підготовлене м’ясо в рукав з овочами.
18. Готуємо страву 1 годину при температурі 180 градусів.
19. Ситна страва з м’яса, картоплі і гарбуза готово. Можна пробувати!