Гарбуз, запечена в духовці – 10 швидких і смачних рецептів з покроковими фото

Гарбуз з м’ясом і картоплею в духовці

Готове і смачне рішення для вашого обіду або вечері – гарбуз з картоплею та м’ясом. Оригінальне частування порадує поживністю і яскравим ароматом. Оцініть цікавий кулінарний процес.

Час готування: 1 година 40 хвилин

Час приготування: 1 год

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Гарбуз – 0,5 кг
  • Картопля – 300 гр.
  • Стегно куряче – 1 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Зелень – 1 пучок.
  • Соус соєвий – 30 мл
  • Гірчиця – 0,5 ст. л.
  • Суміш для аджики – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – 60 мл

Процес приготування:

1. Очищаємо гарбуз і картоплю від шкірки, після чого нарізаємо інгредієнти кубиками.

2. Дрібно нарізаємо цибулю.

3. Також чинимо і з часником.

4. Подрібнюємо попередньо промиту зелень.

5. На деко кладемо рукав для випікання.

6. Спочатку його наповнюємо картоплею і гарбузом.

7. Додаємо сюди одну столову ложку соєвого соусу.

8. Також кладемо половину ложки гірчиці.

9. Доповнюємо заготівлю цибулею, часником і зеленню.

10. Рівномірно розподіляємо продукти по рукаву.

11. Відправляємо сюди ложку суміші для аджики. Все акуратно перемішуємо.

12. Ставимо форму в розігріту до 180 градусів духовку.

13. Випікаємо до готовності близько 20-30 хвилин.

14. Через деякий час обережно розкриваємо рукав.

15. М’ясо посипаємо сіллю і спеціями.

16. Доповнюємо шматочки рослинним маслом.

17. Перекладаємо підготовлене м’ясо в рукав з овочами.

18. Готуємо страву 1 годину при температурі 180 градусів.

19. Ситна страва з м’яса, картоплі і гарбуза готово. Можна пробувати!