Гарбузовий суп-пюре класичний – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Гарбузовий суп-пюре на бульйоні

Гарбузовий суп-пюре на бульйоні – це смачне, корисне та поживне частування, яке ідеально підійде для домашнього обіду. Такий продукт точно урізноманітнить ваше звичне меню. Спробуйте приготувати за перевіреним покроковим рецептом з нашої кулінарної збірки.

Час готування – 50 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 3

Інгредієнти:

  • Гарбуз – 700 гр.
  • Олія вершкове – 40 гр.
  • Мука – 30 гр.
  • Бульйон курячий/вода – 500 мл.
  • Молоко коров’яче – 150 мл.
  • Вершки – 100 мл.
  • Насіння гарбузове – 40 гр.
  • Сіль за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Гарбуз розділяємо на частини, очищаємо від шкірки та насіння.

Крок 2. Очищений плід обробляємо на невеликі кубики.

Крок 3. У каструлі розтоплюємо вершкове масло та викладаємо сюди шматочки гарбуза.

Крок 4. Обсмажуємо гарбуз близько 10 хвилин, періодично помішуючи.

Крок 5. Потім кубики гарбуза посипаємо борошном і добре перемішуємо, смажимо ще 2 хвилини.

Крок 6. Заливаємо продукт гарячим бульйоном та молоком. Варимо під кришкою близько 15 хвилин до м’якості гарбуза.

Крок 7. Гарбузове насіння підсушуємо в розігрітій до 150 ° духовці 15 хвилин.

Крок 8. Готовий суп переливаємо в чашу блендера, доповнюємо сіллю та вершками.

Крок 9. Перебиваємо вміст блендером до однорідності.

Крок 10. Гарбузовий суп-пюре на бульйоні готовий. Подавайте до столу, доповнивши насінням!