Гарбузовий суп-пюре на бульйоні
Гарбузовий суп-пюре на бульйоні – це смачне, корисне та поживне частування, яке ідеально підійде для домашнього обіду. Такий продукт точно урізноманітнить ваше звичне меню. Спробуйте приготувати за перевіреним покроковим рецептом з нашої кулінарної збірки.
Час готування – 50 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 3
Інгредієнти:
- Гарбуз – 700 гр.
- Олія вершкове – 40 гр.
- Мука – 30 гр.
- Бульйон курячий/вода – 500 мл.
- Молоко коров’яче – 150 мл.
- Вершки – 100 мл.
- Насіння гарбузове – 40 гр.
- Сіль за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Гарбуз розділяємо на частини, очищаємо від шкірки та насіння.
Крок 2. Очищений плід обробляємо на невеликі кубики.
Крок 3. У каструлі розтоплюємо вершкове масло та викладаємо сюди шматочки гарбуза.
Крок 4. Обсмажуємо гарбуз близько 10 хвилин, періодично помішуючи.
Крок 5. Потім кубики гарбуза посипаємо борошном і добре перемішуємо, смажимо ще 2 хвилини.
Крок 6. Заливаємо продукт гарячим бульйоном та молоком. Варимо під кришкою близько 15 хвилин до м’якості гарбуза.
Крок 7. Гарбузове насіння підсушуємо в розігрітій до 150 ° духовці 15 хвилин.
Крок 8. Готовий суп переливаємо в чашу блендера, доповнюємо сіллю та вершками.
Крок 9. Перебиваємо вміст блендером до однорідності.
Крок 10. Гарбузовий суп-пюре на бульйоні готовий. Подавайте до столу, доповнивши насінням!