Гарнір до курки – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Як приготувати гарнір з гарбуза до курки?

Готуємо неймовірно корисний, яскравий і оригінальний гарнір, який ідеально поєднується з птахом, завдяки своєму ненав’язливому смаку, присмаченим часником і свіжою зеленню – печений гарбуз в духовій шафі: просто, швидко і дуже смачно.

Час приготування – 60 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 2.

Склад:

  • М’якоть гарбуза – 500 гр.
  • Часник – 2-3 зуб.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.
  • Петрушка – 1 пучок.
  • Коріандр – 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений – ½ ч. л.
  • Сік лимона – ½ шт.
  • Сіль – 1 щіпка.

Процес приготування:

Крок 1. Для швидкості дій викладаємо всі необхідні продукти і спеції на робочу поверхню.

Крок 2. Гарбуз ретельно промиваємо, даємо трохи часу обсохнути і ріжемо довгастими шматками однакового розміру.

Крок 3. Очищений часник і промиту петрушку дрібно рубаємо.

Крок 4. У глибокій піалі готуємо заправку: змішати оливкову олію, лимонний сік, спеції, подрібнений часник і зелень.

Крок 5. Щедро промазуємо помаранчеві шматочки соусом.

Крок 6. Загортаємо гарбуз у фольгу і укладаємо на деко.

Крок 7. Випікаємо протягом півгодини при температурі 200 градусів, після закінчення часу розкриваємо фольгу і готуємо ще 20 хвилин. Приємного апетиту!