Глазур для паски з цукрової пудри – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Цукрова глазур – щільне і блискуче покриття, яке зазвичай наносять на великодні паски. У цій статті ми постаралися зібрати 7 найрізноманітніших рецептів цього доповнення до святкової випічки.

Класична глазур для паски на Великдень з цукрової пудри і білка

паска виглядає більш ошатним з глазур’ю. Найпопулярніший вид білої глазурі готується з яєчного білка і цукрової пудри. Вона виходить соковитою і смачною.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Білок 1 шт.
  • Цукрова пудра 250 гр.
  • Ванільний цукор 5 гр.

Процес приготування:

  1. Щоб приготувати глазур для паски з цукрової пудри, підготуйте необхідні інгредієнти. Яйце помийте і відокремте білок від жовтка.
  2. Білок збийте міксером до утворення пишної білої піни.
  3. Частинами всипайте цукрову пудру і ванільний цукор, продовжуйте збивати до стійких піків. Глазур повинна вийде дуже густий і блискучою. При нахилі миски вона повинна текти ледве-ледве.
  4. Готовою глазур’ю полийте верхівку паски і залиште до повного застигання.
  5. За бажання паски можна прикрасити кондитерської посипкою, зробити це необхідно, поки глазур ще не застигла.

Приємного апетиту!

Глазур для паски з цукрової пудри і желатину, яка не липне і не обсипається

Цей класичний рецепт швидко застывающей глазурі ідеальний у всіх відношеннях. В першу чергу він хороший тим, що в ньому не використовується сире яйце.

Час готування: 30 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Желатин – 1 ч. л.
  • Цукор – 180 гр.
  • Вода – 7 ст. л.

Процес приготування:

1. Желатин залийте двома столовими ложками води і залиште на 10 хвилин. Стакан цукру з’єднайте з залишилася водою і поставте суміш на вогонь.

2. Нагрівайте сироп до повного розчинення цукру і потім зніміть з вогню. Сироп трохи остудіть і додайте набряклий желатин, збийте масу міксером.

3. При збиванні міксером глазур почне дуже швидко світлішати.

4. Чим довше ви будете збивати глазур, тим густіше вона вийде.

5. Готову глазур нанесіть на поверхню паски і дайте їй повністю застигнути.

Приємного апетиту!

Проста біла глазур для паски з цукрової пудри

В приготуванні глазурі необхідно використовувати тільки якісну цукрову пудру. При покупці зверніть увагу на термін придатності та наявність грудок і ступеня розсипчастості солодкого порошку.

Час готування: 15 хв.

Час приготування: 15 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Пудра цукрова – 1 склянка
  • Сік лимонний – 2-3 ст. л.

Процес приготування:

1. Цукрову пудру просіяти через дрібне сито в миску.

2. В цукрову пудру невеликими порціями вливайте лимонний сік і перемішуйте інгредієнти.

3. Перемішайте пудру і сік до однорідного стану.

4. Припиняйте збивати, коли глазур стане густою і однорідною. Якщо вам захочеться зробити консистенцію більш густий, додайте більше цукрової пудри.

5. Готову глазур нанесіть на паску, вона схоплюється практично моментально.

Приємного апетиту!

Глазур для паски з цукрової пудри, білка і лимонного соку

Великодні паски завжди покриваються глазур’ю. Щоб бути готовим до свята, пропонуємо вам взяти на замітку найпростіший варіант глазурі з білка, цукрової пудри і лимонного соку.

Час готування: 30 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 2-4.

Склад:

  • Білок яєчний – 1 шт.
  • Пудра цукрова – 200-250 гр.
  • Сік лимонний – 1-2 ч. л.

Процес приготування:

1. Яйце ретельно помийте, розбийте і відокремте білок від жовтка.

2. Білок збийте до легкої піни.

3. Далі додайте половину цукрової пудри і перемішайте інгредієнти виделкою.

4. Потім додайте лимонний сік, перемішайте. Після цього глазур побіліє.

5. Поступово додайте решту цукрової пудри і доведіть глазур до бажаної густоти. Готовою глазур’ю полийте паски і залиште до повного застигання.

Приємного апетиту!

найшвидший і простий рецепт глазурі з цукрової пудри і води

Глазур являє собою традиційне глянсове покриття святкових пасок. З її допомогою вирівнюють поверхню випічки й надають їй красивого вигляду.

Час готування: 10 хв.

Час приготування: 10 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • цукрова Пудра – 250 гр.
  • Вода – 4 ст. л.

Процес приготування:

1. Цукрову пудру просіяти через дрібне сито в миску.

2. Поступово по одній столовій ложці додайте воду і перемішуйте інгредієнти.

3. Перемішувати до тих пір, поки глазур не стане в’язкою і однорідною.

4. Після приготування цукрову глазур можна відразу використовувати для прикраси.

5. Нанесіть глазур на поверхню повністю охололи пасок.

Приємного апетиту!

Глазур для паски з цукровою пудрою без яєць

Приготовлена без яєць глазур є більш безпечною. До того ж цукрова глазур легко і швидко готується. Буквально за 10 хвилин у вас буде готове відмінне доповнення до пишної великодньої випічки.

Час готування: 20 хв.

Час приготування: 10 хв.

Порцій: 3.

Склад:

  • Желатин – 1 ч. л.
  • Вода – 6 ст. л.
  • Цукор – 180 гр.
  • Сік лимона – 1 ч. л.

Процес приготування:

1. Желатин залийте 2 столовими ложками води і залиште на 5-7 хвилин.

2. У каструлю всипте цукор і влийте воду, що залишилася.

3. Варіть сироп до кипіння і повного розчинення цукру.

4. Сироп трохи остудіть і додайте желатинову масу, перемішайте до однорідності.

5. Потім збийте масу міксером, вона почне дуже швидко світлішати і густіти.

6. Коли глазур дійде до необхідної густоти, додайте лимонний сік і перемішайте. Готовою глазур’ю змастіть верхівки пасок і дайте їй добре застигнути.

Приємного апетиту!

Глазур для паски з цукровою пудрою і крохмалем

Глазур робить великодні паски ще більш красивими і святковими. Вона додає випічці солодощі і приховує зовнішні дефекти. Крім того, глазур дозволяє на більш довгий час зберегти свіжість і м’якість пасок.

Час готування: 10 хв.

Час приготування: 10 хв.

Порцій: 4.

Інгредієнти:

  • Крохмаль – 1 ч. л.
  • Пудра цукрова – 5 ст. л.
  • Молоко – 30 мл
  • Масло рослинне – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

1. У мисці змішайте цукрову пудру і крохмаль.

2. Далі влийте рослинне масло, змішайте.

3. Також влийте молоко кімнатної температури, перемішайте.

4. Глазур повинна бути однорідною та мати гладку консистенцію.

5. Використовуйте глазур для прикраси пасок та іншої випічки.

Приємного апетиту!