Простий і швидкий рецепт приготування горохового супу з копченими стегенцями
Ситний суп гороховий виходить з додаванням копчених окостів. Приготувавши по простому і швидкому рецептом, ви отримаєте ароматне і насичене блюдо, яке високо оцінять ваші домашні та гості.
Час приготування: 2 години
Час приготування: 30 хвилин
Порцій – 6
Інгредієнти:
- копчені Стегенця – 2 шт.
- Горох – 200 гр.
- Картопля – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Спеції – за смаком.
- Зелень – за смаком.
- Масло рослинне – 60 мл
- Вода – 3 л
Процес приготування:
1. Спершу слід замочити горох в холодній воді на 1-2 години.
2. Після цього відварюємо вимочений горох в каструлі. Після закипання на продукти кладемо стегенця.
3. Чистимо картоплю і ріжемо його на невеликі шматочки.
4. Натираємо моркву, подрібнюємо цибулю і обсмажуємо овочі на рослинному маслі 5 хвилин.
5. Стегенця дістаємо з каструлі. Обережно відокремлюємо м’ясо від кісточок і закидаємо отримане назад в суп.
6. Відправляємо в каструлю картоплю і обсмажені овочі. Солимо і посипаємо блюдо спеціями, варимо ще 30 хвилин на середньому вогні і знімаємо з плити.
7. Гарячий суп розливаємо по тарілках і подаємо до столу. За бажанням можна доповнити свіжою зеленню. Приємного апетиту!