Гороховий суп з копченостями – 10 покрокових рецептів приготування з фото

Простий і швидкий рецепт приготування горохового супу з копченими стегенцями

Ситний суп гороховий виходить з додаванням копчених окостів. Приготувавши по простому і швидкому рецептом, ви отримаєте ароматне і насичене блюдо, яке високо оцінять ваші домашні та гості.

Час приготування: 2 години

Час приготування: 30 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • копчені Стегенця – 2 шт.
  • Горох – 200 гр.
  • Картопля – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Спеції – за смаком.
  • Зелень – за смаком.
  • Масло рослинне – 60 мл
  • Вода – 3 л

Процес приготування:

1. Спершу слід замочити горох в холодній воді на 1-2 години.

2. Після цього відварюємо вимочений горох в каструлі. Після закипання на продукти кладемо стегенця.

3. Чистимо картоплю і ріжемо його на невеликі шматочки.

4. Натираємо моркву, подрібнюємо цибулю і обсмажуємо овочі на рослинному маслі 5 хвилин.

5. Стегенця дістаємо з каструлі. Обережно відокремлюємо м’ясо від кісточок і закидаємо отримане назад в суп.

6. Відправляємо в каструлю картоплю і обсмажені овочі. Солимо і посипаємо блюдо спеціями, варимо ще 30 хвилин на середньому вогні і знімаємо з плити.

7. Гарячий суп розливаємо по тарілках і подаємо до столу. За бажанням можна доповнити свіжою зеленню. Приємного апетиту!