Гуляш – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Покроковий рецепт приготування гуляшу в мультиварці

Найніжніший м’ясний гуляш з підливою можна приготувати в мультиварці. Так м’ясо вийде ще більш м’яким і соковитим. Використовуйте рецепт смачного сімейного обіду або вечері.

Час готування: 4 години

Час приготування: 3 години

Порцій – 2

Склад:

  • Яловичина – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Паста томатна – 1 ст. л.
  • Борошно – 1 ст. л.
  • Вода – 1 склянка
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Лист лавровий – 2 шт.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. У чашу мультиварки вливаємо олію.

2. Сюди ж викладаємо подрібнену цибулю і натерту моркву.

3. Доповнюємо овочі промитим і нарізаною невеликими шматками м’ясом. Посипаємо продукти сіллю і меленим перцем. Включаємо режим для випічки на 40 хвилин. Періодично розмішуємо.

4. Після завершення програми всипаємо борошно. Розмішуємо.

5. Слідом додаємо томатну пасту.

6. Вливаємо воду і викладаємо лаврове листя. Перемішуємо продукти і готуємо в режимі для гасіння 3 години.

7. Через деякий час ніжний гуляш з яловичини буде повністю готовий. Можна подавати до столу!