Покроковий рецепт приготування гуляшу в мультиварці
Найніжніший м’ясний гуляш з підливою можна приготувати в мультиварці. Так м’ясо вийде ще більш м’яким і соковитим. Використовуйте рецепт смачного сімейного обіду або вечері.
Час готування: 4 години
Час приготування: 3 години
Порцій – 2
Склад:
- Яловичина – 400 гр.
 - Цибуля ріпчаста – 1 шт.
 - Морква – 1 шт.
 - Паста томатна – 1 ст. л.
 - Борошно – 1 ст. л.
 - Вода – 1 склянка
 - Сіль – за смаком.
 - Перець чорний мелений – за смаком.
 - Лист лавровий – 2 шт.
 - Масло рослинне – для смаження.
 
Процес приготування:
1. У чашу мультиварки вливаємо олію.
2. Сюди ж викладаємо подрібнену цибулю і натерту моркву.
3. Доповнюємо овочі промитим і нарізаною невеликими шматками м’ясом. Посипаємо продукти сіллю і меленим перцем. Включаємо режим для випічки на 40 хвилин. Періодично розмішуємо.
4. Після завершення програми всипаємо борошно. Розмішуємо.
5. Слідом додаємо томатну пасту.
6. Вливаємо воду і викладаємо лаврове листя. Перемішуємо продукти і готуємо в режимі для гасіння 3 години.
7. Через деякий час ніжний гуляш з яловичини буде повністю готовий. Можна подавати до столу!












