Простий і смачний гуляш з курячого філе з грибами
Куряче філе і гриби – це безпрограшне поєднання, так як ці два продукти ні в якому разі не перебивають смак один одного, а лише доповнюють і відтіняють його. Філе, томленное разом з грибами – це соковите, ніжне і смачне блюдо, яке, напевно, сподобається всім, хто його спробує.
Час приготування – 20 хв.
Час приготування – 5 хв.
Порції – 4.
Склад:
- Філе куряче – 200 гр.
- Гриби – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Бульйон курячий – 250 мл
- Борошно – 1 ст. л.
- Паста томатна – 1 ст. л.
- Масло рослинне – 2-4 ст. л.
- Зелень – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Перець червоний гострий – за смаком.
Процес приготування:
1. Лісові гриби відварюємо в підсоленій воді, якщо ви використовуєте печериці – просто нарізаємо. Лук очищаємо і ріжемо тонкими півкільцями – обсмажуємо до м’якості на олії, після додаємо філе, нарізане шматочками. Столову ложку борошна розвести у воді.
2. Коли курка підрум’яниться – закидаємо в сковороду гриби, томатну пасту, добре перемішуємо і тушкуємо 4-5 хвилин.
3. Далі, заливаємо до курки з грибами бульйон і воду з борошном – заважаємо і продовжуємо готування ще 5 хвилин.
4. В останню чергу посипаємо гуляш курячий подрібненою зеленню.
5. Розкладаємо по тарілках і подаємо з вареною гречкою. Приємного апетиту!