Гуляш з курки – 8 рецептів з підливою на сковороді з покроковими фото

Простий і смачний гуляш з курячого філе з грибами

Куряче філе і гриби – це безпрограшне поєднання, так як ці два продукти ні в якому разі не перебивають смак один одного, а лише доповнюють і відтіняють його. Філе, томленное разом з грибами – це соковите, ніжне і смачне блюдо, яке, напевно, сподобається всім, хто його спробує.

Час приготування – 20 хв.

Час приготування – 5 хв.

Порції – 4.

Склад:

  • Філе куряче – 200 гр.
  • Гриби – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Бульйон курячий – 250 мл
  • Борошно – 1 ст. л.
  • Паста томатна – 1 ст. л.
  • Масло рослинне – 2-4 ст. л.
  • Зелень – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Перець червоний гострий – за смаком.

Процес приготування:

1. Лісові гриби відварюємо в підсоленій воді, якщо ви використовуєте печериці – просто нарізаємо. Лук очищаємо і ріжемо тонкими півкільцями – обсмажуємо до м’якості на олії, після додаємо філе, нарізане шматочками. Столову ложку борошна розвести у воді.

2. Коли курка підрум’яниться – закидаємо в сковороду гриби, томатну пасту, добре перемішуємо і тушкуємо 4-5 хвилин.

3. Далі, заливаємо до курки з грибами бульйон і воду з борошном – заважаємо і продовжуємо готування ще 5 хвилин.

4. В останню чергу посипаємо гуляш курячий подрібненою зеленню.

5. Розкладаємо по тарілках і подаємо з вареною гречкою. Приємного апетиту!