Гуляш з курки – 8 рецептів з підливою на сковороді з покроковими фото

Соковитий гуляш з курки з картоплею

Рецепт присвячується всім тим, хто любить готувати одночасно і гаряче блюдо і гарнір. Такий спосіб приготування вечері чи обіду значно скорочує час, проведений на кухні і кількість брудного посуду. Ніжне куряче м’ясо з картоплею – це дуже смачно, ситно і ароматно.

Час готування – 55 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції -5.

Склад:

  • Курка – 350-400 гр.
  • Картопля – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Приправи – за смаком.

Процес приготування:

1. М’ясо можна використовувати як на кістки, так і без неї: вибрані шматочки промиваємо і обсмажуємо в каструлі на рослинному маслі до утворення золотистої скоринки.

2. Коли курка підрум’янилася – додаємо дрібно нарізану цибулю з морквою, перемішуємо і тушкуємо разом 3-4 хвилини.

3. Заливаємо вміст очищеною водою таким чином, щоб рідина повністю покривала компоненти.

4. В цей час очищаємо картоплю й нарізаємо досить великими кубиками. Відправляємо картоплю до м’яса і підливаємо воду, щоб вона трохи не покривала шматочки. Приправляємо гуляш сіллю і улюбленими спеціями за смаком.

5. Тушкуємо на помірному вогні до м’якості картоплі – приблизно 25 хвилин.

6. До столу подаємо в гарячому вигляді і за бажанням посипаємо зеленню. Приємного апетиту!