Гуляш з курячих сердечок зі сметанною підливою
Готуємо курячі сердечка в соусі або іншими словами – гуляш, адже під цим словом мається на увазі різне м’ясо тушковане в підливці. Готову страву до столу можна подавати з гарніром, так і в якості самостійного блюда.
Час приготування – 15 хв.
Час приготування – 5 хв.
Порції – 3.
Склад:
- Серця курячі – 250 гр.
- Борошно – 150 гр.
- Сметана – 2 ст. л.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сіль – 2 гр.
- Масло рослинне – 1,5 ст. л.
Процес приготування:
1. Основу страви – сердечка обполіскуємо під струменем води і обсушуємо за допомогою паперових рушників.
2. Вимиті потрошки накриваємо харчовою плівкою і злегка відбиваємо молоточком для м’яса.
3. «Відбивні» паніруємо в борошні з обох сторін.
4. Цибулину очистити і дрібно кришимо.
5. У сковороді розігріваємо олію і смажимо сердечка до готовності (приблизно 6-8 хвилин).
6. Після закінчення часу у ту ж сковороду кладемо цибулю і обсмажуємо до прозорості.
7. Після, додаємо сметану.
8. Вміст посуду гарненько перемішуємо, накриваємо кришкою і на повільному вогні тушкуємо ще 5-7 хвилин.
9. Знімаємо зі сковорідки і розкладаємо по порційних тарілках. Приємного апетиту!