Гуляш з курки – 8 рецептів з підливою на сковороді з покроковими фото

Гуляш з курячих сердечок зі сметанною підливою

Готуємо курячі сердечка в соусі або іншими словами – гуляш, адже під цим словом мається на увазі різне м’ясо тушковане в підливці. Готову страву до столу можна подавати з гарніром, так і в якості самостійного блюда.

Час приготування – 15 хв.

Час приготування – 5 хв.

Порції – 3.

Склад:

  • Серця курячі – 250 гр.
  • Борошно – 150 гр.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль – 2 гр.
  • Масло рослинне – 1,5 ст. л.

Процес приготування:

1. Основу страви – сердечка обполіскуємо під струменем води і обсушуємо за допомогою паперових рушників.

2. Вимиті потрошки накриваємо харчовою плівкою і злегка відбиваємо молоточком для м’яса.

3. «Відбивні» паніруємо в борошні з обох сторін.

4. Цибулину очистити і дрібно кришимо.

5. У сковороді розігріваємо олію і смажимо сердечка до готовності (приблизно 6-8 хвилин).

6. Після закінчення часу у ту ж сковороду кладемо цибулю і обсмажуємо до прозорості.

7. Після, додаємо сметану.

8. Вміст посуду гарненько перемішуємо, накриваємо кришкою і на повільному вогні тушкуємо ще 5-7 хвилин.

9. Знімаємо зі сковорідки і розкладаємо по порційних тарілках. Приємного апетиту!