Гуляш з курки – 8 рецептів з підливою на сковороді з покроковими фото

Соковитий і дуже смачний гуляш з курячих шлунків

Простий і швидкий спосіб приготувати смачні і ароматні шлуночки в підливці – згасити в сковорідці разом з ріпчастою цибулею, морквою, часником і різними прянощами.

Час готування – 1 ч. 20 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 4.

Склад:

  • Шлунки курячі – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морквина – 1 шт.
  • Паста томатна – 2 ст. л.
  • Часник – 2 зуб.
  • Лист лавра – 2 шт.
  • Борошно – 1 ст. л.
  • Трави прованські – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Кріп – ½ пучка.
  • Олія соняшникова – 2 ст. л.

Процес приготування:

1. Готуємо продукти за списком: основу страви — шлуночки промиваємо під струменем води і вичищаємо всі краплі жиру, цибулю і моркву очищаємо від шкірки.

2. Шлуночки ріжемо тонкими смужками, цибулю — півкільцями, а моркву подрібнюємо за допомогою терки (для моркви по-корейськи).

3. У сковороду наливаємо трохи олії і пасеруємо овочі.

4. Коли цибуля та морква стануть м’якими – додаємо шлунки. Воду змішуємо з пастою з томатів (можна замінити кетчупом або подрібненими томатами), сіллю і спеціями – заливаємо вміст сковороди. Закриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні близько 40-60 хвилин.

5. За 3-5 хвилин до готовності додаємо пропущений через часникодавку часник, борошно (для більш густої консистенції) і дрібно нашатковану зелень, перемішуємо.

6. Гуляш із шлунків з ароматною підливою готовий і ідеально підходить до будь гарнірів. Приємного апетиту!