Гуляш зі свинини з підливою на сковороді – 10 смачних рецептів з фото покроково

Смачний рецепт свинячого гуляшу з помідорами

Свіжі помідори чудово надають гуляшу з свинини ніжність та соковитість. Скориставшись цим рецептом, ви приготуєте відмінний вечерю і для постійно худнуть жінок, і для голодних чоловіків. Доповнити його можна смачним гарніром. Готувати будемо в глибокій сковорідці.

Інгредієнти:

  • Свинина 0.7 кг
  • Цибуля-ріпка і томати – по 2 шт.
  • Паприка – 2 ст. л.
  • Кмин і сіль – по 1 ч. л.
  • Борошно – 2 ст. л.
  • Сметана – 100 г

Процес приготування:

1. Свинину промийте, обсушіть і наріжте кубиками 2х2 див.

2. Почистіть від лушпиння цибулини і наріжте їх на тонкі півкільця.

3. У сковорідці для гасіння добре розігрійте масло і обсмажте до прозорості в нього нашатковану цибулю. Потім цибулю, посипте паприкою і кмином і ще 2 хвилини посмажте.

4. Покладіть в сковорідку до цибулі нарізане м’ясо і злегка обсмажте його. Можете м’ясо посмажити на окремій сковорідці і потім перекласти до цибулі.

5. М’ясо залийте чистою водою, щоб воно було повністю покрито, і тушкуйте його на маленькому вогні під закритою кришкою до повної готовності.

6. Свіжі помідори очистіть від шкірки, обдавши їх окропом, і наріжте маленькими шматочками або подрібніть в блендері, як подобається.

7. Перекладіть помідори до м’яса через 20 хвилин гасіння. М’ясо посипте сіллю і перцем за смаком.

8. Коли м’ясо буде готове, насипте в сковорідку пшеничне борошно, покладіть сметану і гуляш добре перемішайте. Потушкуйте його ще кілька хвилин. Якщо соус вийшов густуватим, то додайте в сковорідку трохи води. Обов’язково зніміть пробу.

Гуляш з помідорами готовий. Приємного апетиту!