Як приготувати ханум з фаршем і гарбузом в домашніх умовах?
Гарбуз багата вітамінами і антиоксидантами, тому її так часто додають в різні страви. Ханум не становить виняток і можна зустріти варіант начинки з фаршу і гарбуза. Виходить дуже смачно.
Час готування: 100 хв
Час приготування: 50 хв.
Порцій: 4-6.
Інгредієнти:
Борошно пшеничне – 2 ст.
Яйце – 1 шт.
Вода – 100 мл
Сіль – 0,5 ч. л.
Гарбуз – 250 гр.
Фарш – 300 гр.
Цибуля ріпчаста – 250 гр.
Сало – 100 гр.
Масло вершкове – за смаком.
Процес приготування:
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Фарш разом з салом ще раз перекрутіть через м’ясорубку.
2. У миску просіяти борошно, всипте сіль, розбийте яйце і влийте воду.
3. Замісіть тісто, вимішуйте його руками 7-10 хвилин, потім загорнути в харчову плівку і залиште в холодильнику на 20-30 хвилин.
4. Фарш змішайте з подрібненою цибулею і гарбузом, посоліть і приправте за смаком.
5. Тісто розділіть на дві частини, тонко розкачайте їх, викладіть начинку. Зробіть два рулету і акуратно закріпіть краю тесту.
6. Форму для приготування на пару змастіть маслом і викладіть в неї ханум. Готуйте страву в режимі «Пар» 45 мнуть.
7. Гарячий ханум змастіть вершковим маслом, наріжте на порції і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!