Ханум – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Як приготувати ханум з фаршем і гарбузом в домашніх умовах?

Гарбуз багата вітамінами і антиоксидантами, тому її так часто додають в різні страви. Ханум не становить виняток і можна зустріти варіант начинки з фаршу і гарбуза. Виходить дуже смачно.

Час готування: 100 хв

Час приготування: 50 хв.

Порцій: 4-6.

Інгредієнти:

Борошно пшеничне – 2 ст.

Яйце – 1 шт.

Вода – 100 мл

Сіль – 0,5 ч. л.

Гарбуз – 250 гр.

Фарш – 300 гр.

Цибуля ріпчаста – 250 гр.

Сало – 100 гр.

Масло вершкове – за смаком.

Процес приготування:

1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Фарш разом з салом ще раз перекрутіть через м’ясорубку.

2. У миску просіяти борошно, всипте сіль, розбийте яйце і влийте воду.

3. Замісіть тісто, вимішуйте його руками 7-10 хвилин, потім загорнути в харчову плівку і залиште в холодильнику на 20-30 хвилин.

4. Фарш змішайте з подрібненою цибулею і гарбузом, посоліть і приправте за смаком.

5. Тісто розділіть на дві частини, тонко розкачайте їх, викладіть начинку. Зробіть два рулету і акуратно закріпіть краю тесту.

6. Форму для приготування на пару змастіть маслом і викладіть в неї ханум. Готуйте страву в режимі «Пар» 45 мнуть.

7. Гарячий ханум змастіть вершковим маслом, наріжте на порції і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!