Хаш – 8 рецептів приготування вірменського хашу в домашніх умовах

Ароматний і наваристий суп хаш з яловичої тельбуха

Представляємо вам смачний і наваристий суп з тельбуха, оригінальна назва – хаш. Ця страва популярна в країнах Сходу, там же воно і було придумано. Гарячий суп дуже бадьорить, тому його прийнято подавати рано вранці.

Час готування: 4 години.

Час приготування: 50 хв.

Порцій: 10.

Склад:

  • Ноги яловичі – 1-1,5 кг
  • Рубець яловичий – 1 кг
  • Часник – 2 голівки.
  • Зелень – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.

Процес приготування:

1. Очищений рубець розріжте на кілька частин і залийте холодною водою. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь і варіть до м’якості.

2. В окремій каструлі зваріть бульйон для хашу. Викладіть В каструлю помиті і порубані яловичі ніжки, очищену цибулину і влийте воду. Варіть на сильному вогні до кипіння, потім зменшіть температуру і варіть 2 години. Після цього цибулину видаліть, а м’ясо відокремте від кісток.

3. Варений рубець наріжте невеликими шматочками.

4. У бульйон поверніть м’ясо і рубець.

5. Часник і зелень дрібно порубаєте ножем, викладіть їх в каструлю з хашем. Доведіть суп до кипіння і можна подавати на стіл.

6. Солити суп слід кожному самостійно у своїх тарілках.

Приємного апетиту!