Ароматний і наваристий суп хаш з яловичої тельбуха
Представляємо вам смачний і наваристий суп з тельбуха, оригінальна назва – хаш. Ця страва популярна в країнах Сходу, там же воно і було придумано. Гарячий суп дуже бадьорить, тому його прийнято подавати рано вранці.
Час готування: 4 години.
Час приготування: 50 хв.
Порцій: 10.
Склад:
- Ноги яловичі – 1-1,5 кг
- Рубець яловичий – 1 кг
- Часник – 2 голівки.
- Зелень – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Процес приготування:
1. Очищений рубець розріжте на кілька частин і залийте холодною водою. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь і варіть до м’якості.
2. В окремій каструлі зваріть бульйон для хашу. Викладіть В каструлю помиті і порубані яловичі ніжки, очищену цибулину і влийте воду. Варіть на сильному вогні до кипіння, потім зменшіть температуру і варіть 2 години. Після цього цибулину видаліть, а м’ясо відокремте від кісток.
3. Варений рубець наріжте невеликими шматочками.
4. У бульйон поверніть м’ясо і рубець.
5. Часник і зелень дрібно порубаєте ножем, викладіть їх в каструлю з хашем. Доведіть суп до кипіння і можна подавати на стіл.
6. Солити суп слід кожному самостійно у своїх тарілках.
Приємного апетиту!