Простий і смачний рецепт приготування супу хаш в мультиварці
Хаш відомий далеко за межами Кавказу. Продукти для його приготування використовуються специфічні, не в кожної господині є досвід роботи з ними. Тому ми докладно описали в нашому рецепті весь процес приготування смачного хашу в мультиварці.
Час готування: 1 добу.
Час приготування: 120 хв
Порцій: 8.
Інгредієнти:
- яловичі Ніжки – 2 шт.
 - Цибуля – 2 шт.
 - Лист лавровий – 3 шт.
 - Перець чорний горошком – 5-6 шт.
 - Сіль – за смаком.
 - Часник – 2-3 головки.
 - Кінза – 1 пучок.
 - Базилік – 1 пучок.
 - Петрушка – 1 пучок.
 
Процес приготування:
1. Яловичі ніжки очистіть, помийте і розріжте на дві частини.
2. Складіть яловичину в каструлю, залийте водою і поставте в холодильник на добу. Міняйте воду кожні 3-4 години.
3. Після цього ніжки ще раз промийте, покладіть в чашу мультиварки і залийте водою.
4. Встановіть режим «Суп» на 8 годин. За годину до готовності додайте в бульйон очищені цибулини, перець горошком і лавровий лист.
5. Коли яловичина буде готова, вийміть її з бульйону і відокремте м’ясо від кісток. Потім наріжте його і повернути в бульйон.
6. Зелень і часник подрібніть. В тарілки розкладіть чесок і зелень, влийте хаш і подавайте на стіл. Солить суп кожен сам за своїм смаком.
Приємного апетиту!












