Хаш – 8 рецептів приготування вірменського хашу в домашніх умовах

Простий і смачний рецепт приготування супу хаш в мультиварці

Хаш відомий далеко за межами Кавказу. Продукти для його приготування використовуються специфічні, не в кожної господині є досвід роботи з ними. Тому ми докладно описали в нашому рецепті весь процес приготування смачного хашу в мультиварці.

Час готування: 1 добу.

Час приготування: 120 хв

Порцій: 8.

Інгредієнти:

  • яловичі Ніжки – 2 шт.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Лист лавровий – 3 шт.
  • Перець чорний горошком – 5-6 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Часник – 2-3 головки.
  • Кінза – 1 пучок.
  • Базилік – 1 пучок.
  • Петрушка – 1 пучок.

Процес приготування:

1. Яловичі ніжки очистіть, помийте і розріжте на дві частини.

2. Складіть яловичину в каструлю, залийте водою і поставте в холодильник на добу. Міняйте воду кожні 3-4 години.

3. Після цього ніжки ще раз промийте, покладіть в чашу мультиварки і залийте водою.

4. Встановіть режим «Суп» на 8 годин. За годину до готовності додайте в бульйон очищені цибулини, перець горошком і лавровий лист.

5. Коли яловичина буде готова, вийміть її з бульйону і відокремте м’ясо від кісток. Потім наріжте його і повернути в бульйон.

6. Зелень і часник подрібніть. В тарілки розкладіть чесок і зелень, влийте хаш і подавайте на стіл. Солить суп кожен сам за своїм смаком.

Приємного апетиту!