Індичка з картоплею в духовці — смачне і ситне блюдо для всієї родини. Індичка дає величезний простір для смачних експериментів, ви можете додавати різні спеції, зелень і маринад. Ми підібрали 10 різноманітних рецептів соковитою запеченої індички.
Соковите філе індички, запечене з картоплею в духовці
В духовці м’ясо з овочами виходить дуже соковитим і ароматним. Таке блюдо актуально для вихідного дня, коли вся родина збирається за одним столом.
Інгредієнти на
4 порц.
- Індичка 600 гр. філе
- Картопля 800 гр.
- Паприка 1 ч. л.
- Базилік сушений ½ ч. л.
- Каррі 2 щіпки
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Часник 5 зуб.
- Олія соняшникова 1 ст. л.
- Лавровий лист 2 шт.
- Розмарин 1 гілка
- Цибуля зелена для подачі
Процес приготування:
- Як смачно запекти індичку з картоплею в духовці? Картоплю очистіть, наріжте шматочками середнього розміру і складіть його в миску. Додайте до картоплі базилік, сіль, подрібнений часник і трохи соняшникової олії, перемішайте.
- Філе індички помийте, наріжте кубиками, перекладіть в миску, додайте сіль, каррі мелений перець, перемішайте.
- Змішайте картоплю і м’ясо, додайте лавровий лист і розмарин. Викладіть індичку і картоплю в жароміцну форму.
- Накрийте форму фольгою і відправте її в духовку, розігріту до 180 градусів на 1 годину.
- Потім зніміть фольгу і готуйте страву ще 20 хвилин. Перед подачею посипте запечену індичку і картоплю зеленою цибулею.

Приємного апетиту!