Кабачкова ікра на сковороді, щоб відразу є – 7 рецептів з покроковими фото

Смачна кабачкова ікра на тертці для вечері

Смачна кабачкова ікра на тертці для вечері – це овочеве блюдо, яке з легкістю внесе у ваш раціон щось зовсім нове і замінить звичні гарніри, які з часом приїдаються і не приносять жодного задоволення. Подавати таку ікру можна як самостійно страву, а можна в поєднанні з м’ясом або птахом.

Час приготування – 45 хв.

Час приготування – 10-15 хв.

Порції – 6.

Інгредієнти:

  • Кабачки – 4 шт.
  • Цибулина – 1 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Масло рослинне – 100 мл
  • Паста томатна – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Обполіскуємо кабачки, при необхідності чистимо і вирізаємо насіннєву область, натираємо на крупній тертці в тарілку з високими бортиками.

Крок 2. Очищену моркву подрібнюємо за допомогою бурачной терки, дрібно нарізаємо цибулину.

Крок 3. У глибокій вогнетривкому посуді розжарюємо рослинного покривуное масло і при частому помішуванні обсмажуємо цибулю до світло-коричневого відтінку.

Крок 4. Засипаємо моркву і смажимо до м’якості.

Крок 5. Вводимо томатну пасту і добре перемішуємо.

Крок 6. Через 2-3 хвилини в сковороду викладаємо кабачки, підсмажуємо і через 5 хвилин солимо, орієнтуючись на свій смак.

Крок 7. Смажимо компоненти ще 10 хвилин, а після закриваємо кришкою і тушкуємо на мінімальному нагріві 10 хвилин. Готуємо та подаємо. Приємного апетиту!