Кабачкова ікра з томатною пастою на сковороді
Кабачкова ікра з томатною пастою на сковороді – це швидке в приготуванні і надзвичайно смачна страва, яке деякі подають в якості теплого салату, гарніру або закуски – як вам більше подобається. Для приготування нам буде потрібно мінімум інгредієнтів.
Час приготування – 40 хв.
Час приготування – 10-15 хв.
Порції – 6.
Інгредієнти:
- Кабачки – 2-3 шт.
- Цибуля – 1-2 шт.
- Паста томатна – 2 ст. л.
- Вода – 150 мл
- Сіль – ½ Ч. л.
- Перець запашний мелений – 1 щіпка.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Готуємо продуктовий набір: овочі обполіскуємо і очищаємо від лушпиння і шкірки.
Крок 2. М’якоть молодого кабачка нарізаємо дрібними кубиками однакового розміру.
Крок 3. Обсмажуємо кабачки на розігрітій олії до випаровування вологи (вогонь трохи менше середнього, 10-15 хвилин).
Крок 4. В окремій сковороді пасеруємо цибульну нарізку.
Крок 5. Цибуля заливаємо сумішшю з води і томатної пасти, проварюємо 5-7 хвилин.
Крок 6. В момент, коли сік з кабачків вже зник, переливаємо до овочів томатно-цибульну заливку, солимо і перчимо – тушкуємо ще 10 хвилин.
Крок 7. Ікру дегустуємо відразу ж або даємо їй час охолонути. Готуйте і отримуйте задоволення не тільки від результату, але і від процесу!