Кабачкова ікра на сковороді, щоб відразу є – 7 рецептів з покроковими фото

Кабачкова ікра з томатною пастою на сковороді

Кабачкова ікра з томатною пастою на сковороді – це швидке в приготуванні і надзвичайно смачна страва, яке деякі подають в якості теплого салату, гарніру або закуски – як вам більше подобається. Для приготування нам буде потрібно мінімум інгредієнтів.

Час приготування – 40 хв.

Час приготування – 10-15 хв.

Порції – 6.

Інгредієнти:

  • Кабачки – 2-3 шт.
  • Цибуля – 1-2 шт.
  • Паста томатна – 2 ст. л.
  • Вода – 150 мл
  • Сіль – ½ Ч. л.
  • Перець запашний мелений – 1 щіпка.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Готуємо продуктовий набір: овочі обполіскуємо і очищаємо від лушпиння і шкірки.

Крок 2. М’якоть молодого кабачка нарізаємо дрібними кубиками однакового розміру.

Крок 3. Обсмажуємо кабачки на розігрітій олії до випаровування вологи (вогонь трохи менше середнього, 10-15 хвилин).

Крок 4. В окремій сковороді пасеруємо цибульну нарізку.

Крок 5. Цибуля заливаємо сумішшю з води і томатної пасти, проварюємо 5-7 хвилин.

Крок 6. В момент, коли сік з кабачків вже зник, переливаємо до овочів томатно-цибульну заливку, солимо і перчимо – тушкуємо ще 10 хвилин.

Крок 7. Ікру дегустуємо відразу ж або даємо їй час охолонути. Готуйте і отримуйте задоволення не тільки від результату, але і від процесу!