Ікра з кабачків і баклажанів, щоб їсти відразу
Ікра з кабачків і баклажанів, щоб відразу є, приготована в східному стилі – це оригінальна страва, головною особливістю якого є той факт, що овочі, нарізані дрібними кубиками, не гасяться у власному соку, а підсмажуються на розігрітій олії.
Час приготування – 45 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 6.
Склад:
- Баклажани – 2 шт.
- Кабачки – 2 шт.
- Цибуля – 2 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Томати – 2 шт.
- Перець болгарський – 2 шт.
- Масло соняшникове – 60 мл
- Зелень – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Перець червоний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Перед початком процесу всі овочі промиваємо, очищаємо і обсушуємо за допомогою паперових рушників. У глибокій жароміцної посуді розжарюємо соняшникову олію і швидко обсмажуємо на ньому цибулю.
Крок 2. До рум’яним цибульним шматочках відправляємо шматочки болгарського перцю – підсмажуємо до рум’яного кольору.
Крок 3. Додаємо кубики баклажана, перемішуємо і смажимо близько 7 хвилин, кожен овоч рекомендується підсолювати.
Крок 4. Тепер в сковороду закидаємо кабачки, помішуючи, смажимо 3-4 хвилини.
Крок 5. Саме час доповнити склад нарізаним помідором, надлишки соків выпариваем.
Крок 6. Балансуємо смак рубаним часником, зеленню і червоним меленим перцем. Ікру перемішуємо і витримуємо на конфорці ще кілька хвилин.
Крок 7. Приємного апетиту!