Кабачкова ікра на сковороді, щоб відразу є – 7 рецептів з покроковими фото

Ікра з кабачків і баклажанів, щоб їсти відразу

Ікра з кабачків і баклажанів, щоб відразу є, приготована в східному стилі – це оригінальна страва, головною особливістю якого є той факт, що овочі, нарізані дрібними кубиками, не гасяться у власному соку, а підсмажуються на розігрітій олії.

Час приготування – 45 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 6.

Склад:

  • Баклажани – 2 шт.
  • Кабачки – 2 шт.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Томати – 2 шт.
  • Перець болгарський – 2 шт.
  • Масло соняшникове – 60 мл
  • Зелень – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець червоний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Перед початком процесу всі овочі промиваємо, очищаємо і обсушуємо за допомогою паперових рушників. У глибокій жароміцної посуді розжарюємо соняшникову олію і швидко обсмажуємо на ньому цибулю.

Крок 2. До рум’яним цибульним шматочках відправляємо шматочки болгарського перцю – підсмажуємо до рум’яного кольору.

Крок 3. Додаємо кубики баклажана, перемішуємо і смажимо близько 7 хвилин, кожен овоч рекомендується підсолювати.

Крок 4. Тепер в сковороду закидаємо кабачки, помішуючи, смажимо 3-4 хвилини.

Крок 5. Саме час доповнити склад нарізаним помідором, надлишки соків выпариваем.

Крок 6. Балансуємо смак рубаним часником, зеленню і червоним меленим перцем. Ікру перемішуємо і витримуємо на конфорці ще кілька хвилин.

Крок 7. Приємного апетиту!