Ікра з кабачків з майонезом і томатною пастою через блендер
Ніжну і таїть у роті кабачкову ікру можна приготувати за допомогою блендера. Цікавий кулінарний рецепт припускає додавання майонезу і томатної пасти. Використовуйте ідею, щоб урізноманітнити зимові заготовки.
Час готування: 1 година 40 хвилин
Час приготування: 1 година 10 хвилин
Порцій – 4 л
Інгредієнти:
- Кабачки – 6 кг
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Перець болгарський – 1 кг
- Часник – 2 шт.
- Сіль – за смаком.
- Цукор – 1 склянка
- Масло рослинне – 200 мл
- Паста томатна – 400 мл
- Майонез – 400 мл
- Кислота лимонна – 1 ч. л.
- Оцет столовий
Процес приготування:
1. Промиваємо кабачки, перець і ріпчасту цибулю. Подрібнюємо овочі в блендері, додаємо в каструлю і тушкуємо близько 40 хвилин.
2. Доповнюємо масу сіллю, цукром і майонезом.
3. Далі додаємо рослинне масло і томатну пасту.
4. Відправляємо в заготовку подрібнений часник і лимонну кислоту. Вимішуємо і готуємо ще 30 хвилин.
5. Готове частування розкладаємо по стерилізованим банкам і порційно доповнюємо оцтом (приблизно 1 чайна ложка на банку). Можна закочувати.
6. Яскрава і смачна ікра з кабачків готова. Зберігайте в холодному місці.