Кабачки на сковороді – 10 швидких і смачних рецептів з покроковими фото

Ситні і дуже смачні кабачкові котлети з фаршем

Цікаве і просте у виконанні частування для домашнього столу – соковиті кабачки з м’ясним фаршем. Ситне блюдо підійде для сніданків, обідів або перекусів. Порадуйте близьких соковитим і яскравим продуктом.

Час приготування: 25 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Кабачок – 3 шт.
  • Фарш м’ясний – 500 гр.
  • Борошно – 80 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Очищаємо заздалегідь промиті кабачки. Після чого овочі перепустками через тертку з дрібними або середніми зубами. Віджимаємо отриману масу від зайвої вологи.

2. З’єднуємо тертий овоч з м’ясним фаршем в потрібній кількості.

3. Вимішуємо вміст разом з сіллю, яйцями борошном.

4. З отриманого тіста ліпимо невеликі котлети. Опускаємо їх у розігріту з маслом сковороду. Смажимо з усіх боків до яскравого рум’янцю.

5. Соковите і рум’яне блюдо з кабачків і фаршу готово. Викладайте частування на тарілку і подавайте до столу гарячим.