Ситні і дуже смачні кабачкові котлети з фаршем
Цікаве і просте у виконанні частування для домашнього столу – соковиті кабачки з м’ясним фаршем. Ситне блюдо підійде для сніданків, обідів або перекусів. Порадуйте близьких соковитим і яскравим продуктом.
Час приготування: 25 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Кабачок – 3 шт.
- Фарш м’ясний – 500 гр.
- Борошно – 80 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Сіль – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Очищаємо заздалегідь промиті кабачки. Після чого овочі перепустками через тертку з дрібними або середніми зубами. Віджимаємо отриману масу від зайвої вологи.
2. З’єднуємо тертий овоч з м’ясним фаршем в потрібній кількості.
3. Вимішуємо вміст разом з сіллю, яйцями борошном.
4. З отриманого тіста ліпимо невеликі котлети. Опускаємо їх у розігріту з маслом сковороду. Смажимо з усіх боків до яскравого рум’янцю.
5. Соковите і рум’яне блюдо з кабачків і фаршу готово. Викладайте частування на тарілку і подавайте до столу гарячим.