Кабачки в клярі – 10 рецептів смажених кабачків на сковороді з покроковими фото

Ситні і дуже смачні кабачки з фаршем в клярі

Ситне блюдо для домашнього столу – кабачки, обсмажені в клярі, з фаршем. Подавайте апетитне гаряче частування до сніданку або в якості перекусу. Оцініть оригінальну ідею для вашого меню.

Час приготування: 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Кабачок – 2 шт.
  • Фарш м’ясний – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Борошно – 80 гр.
  • Сир твердий – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Підготуємо необхідні продукти для готування. М’ясний фарш заздалегідь розморожуємо.

2. Овочі ділимо на рівні по товщині кола.

3. З кожного овочевого кружечка акуратно вирізаємо серцевину.

4. Фарш з’єднайте з сіллю, перцем і одним курячим яйцем.

5. Ретельно вимішуємо м’ясну масу.

6. Щільно начиняємо кільця з фаршем кабачки.

7. Обвалюємо продукт спершу у збитому яйці, а потім у борошні. Кладемо в сковороду з рослинним маслом.

8. Починаємо обсмажувати заготовку до яскравого рум’янцю з обох сторін.

9. Далі зменшуємо вогонь і продовжуємо смажити страву до готовності фаршу.

10. Обсипаємо кабачки з начинкою тертим сиром за смаком.

11. Тримаємо страву на вогні, поки не розплавиться сир.

12. Готово! Викладайте м’ясні кабачки в клярі на тарілки і подавайте до столу гарячими.