Ситні і дуже смачні кабачки з фаршем в клярі
Ситне блюдо для домашнього столу – кабачки, обсмажені в клярі, з фаршем. Подавайте апетитне гаряче частування до сніданку або в якості перекусу. Оцініть оригінальну ідею для вашого меню.
Час приготування: 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Кабачок – 2 шт.
- Фарш м’ясний – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Борошно – 80 гр.
- Сир твердий – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Підготуємо необхідні продукти для готування. М’ясний фарш заздалегідь розморожуємо.
2. Овочі ділимо на рівні по товщині кола.
3. З кожного овочевого кружечка акуратно вирізаємо серцевину.
4. Фарш з’єднайте з сіллю, перцем і одним курячим яйцем.
5. Ретельно вимішуємо м’ясну масу.
6. Щільно начиняємо кільця з фаршем кабачки.
7. Обвалюємо продукт спершу у збитому яйці, а потім у борошні. Кладемо в сковороду з рослинним маслом.
8. Починаємо обсмажувати заготовку до яскравого рум’янцю з обох сторін.
9. Далі зменшуємо вогонь і продовжуємо смажити страву до готовності фаршу.
10. Обсипаємо кабачки з начинкою тертим сиром за смаком.
11. Тримаємо страву на вогні, поки не розплавиться сир.
12. Готово! Викладайте м’ясні кабачки в клярі на тарілки і подавайте до столу гарячими.