Кабачки в клярі – 10 рецептів смажених кабачків на сковороді з покроковими фото

Хрусткі кабачки в панірувальних сухарях на сковороді

Хрусткі кабачки виходять за допомогою панірувальних сухарів. Оцініть оригінальний і швидкий у виконанні рецепт. Яскраве частування можна подавати в якості гарячої закуски.

Час приготування: 25 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Кабачок – 1 шт.
  • Сухарі панірувальні – 100 гр.
  • Часник – 3 зубчики.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло оливкова – 50 мл
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Для соусу:

  • Паста томатна – 1 ст. л.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Зелень – за смаком.

Процес приготування:

1. Підготуємо необхідні продукти. Відміряємо потрібну кількість панірувальних сухарів. Додаємо до них подрібнені зубчики часнику.

2. Кабачок промиваємо та нарізаємо невеликими брусочками.

3. Далі підготовлений овоч занурюємо в суміш з оливкової олії та спецій за смаком.

4. Підготовлений продукт обвалюємо в паніровці.

5. Розкладаємо заготовку по рівній поверхні. Посипаємо сіллю за смаком. Після можна обсмажувати на сковороді.

6. В цей час приготуємо соус. Для цього потрібно розмішати майонез з томатною пастою і подрібненою зеленню.

7. Готово! Подаємо хрустке частування до столу разом з соусом!