Хрусткі кабачки в панірувальних сухарях на сковороді
Хрусткі кабачки виходять за допомогою панірувальних сухарів. Оцініть оригінальний і швидкий у виконанні рецепт. Яскраве частування можна подавати в якості гарячої закуски.
Час приготування: 25 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Кабачок – 1 шт.
- Сухарі панірувальні – 100 гр.
- Часник – 3 зубчики.
- Сіль – за смаком.
- Масло оливкова – 50 мл
- Спеції – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Для соусу:
- Паста томатна – 1 ст. л.
- Майонез – 2 ст. л.
- Зелень – за смаком.
Процес приготування:
1. Підготуємо необхідні продукти. Відміряємо потрібну кількість панірувальних сухарів. Додаємо до них подрібнені зубчики часнику.
2. Кабачок промиваємо та нарізаємо невеликими брусочками.
3. Далі підготовлений овоч занурюємо в суміш з оливкової олії та спецій за смаком.
4. Підготовлений продукт обвалюємо в паніровці.
5. Розкладаємо заготовку по рівній поверхні. Посипаємо сіллю за смаком. Після можна обсмажувати на сковороді.
6. В цей час приготуємо соус. Для цього потрібно розмішати майонез з томатною пастою і подрібненою зеленню.
7. Готово! Подаємо хрустке частування до столу разом з соусом!