Кабачки з майонезом і часником на сковороді – 6 рецептів з покроковими фото

Кабачки з майонезом, помідорами, сиром і часником на сковороді

Кабачки з майонезом, помідорами, сиром і часником на сковороді – це апетитне, смачне і просте у виконанні блюдо для всієї родини. Для приготування страви з кабачків використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки. Порадуйте близьких і урізноманітніть своє меню.

Час готування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Кабачок – 400 гр.
  • Помідори – 2 шт.
  • Сир твердий – 80 гр.
  • Часник – 1 зубчик
  • Майонез – 1 ст. л.
  • Кріп – за смаком.
  • Масло рослинне – 60 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти.

Крок 2. Промиваємо кабачок і ріжемо його тонкими кружечками.

Крок 3. Солимо і перчимо овоч.

Крок 4. Обсмажуємо на сковороді з рослинним маслом. Кладемо сюди кабачки і обсмажуємо їх по 5 хвилин з кожного боку.

Крок 5. Викладаємо кабачки на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир.

Крок 6. Викладаємо продукт на плоску тарілку.

Крок 7. Твердий сир натираємо на тертці і викладаємо в глибоку миску.

Крок 8. Дрібними кубиками ріжемо помідори і відправляємо їх до сиру.

Крок 9. Сюди ж додаємо подрібнений кріп. Частину залишаємо для подачі.

Крок 10. Додаємо подрібнений часник.

Крок 11. Приєднуємо майонез. Солимо і перчимо заготовку.

Крок 12. Гарненько перемішуємо.

Крок 13. Обмазуємо остиглі кабачки заправкою і прибираємо в холодильник на 1 годину.

Крок 14. Перед подачею посипаємо частування кропом.

Крок 15. Кабачки з майонезом, помідорами, сиром і часником на сковороді готові. Подавайте до столу!