Кабачки з майонезом, помідорами, сиром і часником на сковороді
Кабачки з майонезом, помідорами, сиром і часником на сковороді – це апетитне, смачне і просте у виконанні блюдо для всієї родини. Для приготування страви з кабачків використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки. Порадуйте близьких і урізноманітніть своє меню.
Час готування – 1 година 30 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Кабачок – 400 гр.
- Помідори – 2 шт.
- Сир твердий – 80 гр.
- Часник – 1 зубчик
- Майонез – 1 ст. л.
- Кріп – за смаком.
- Масло рослинне – 60 мл
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти.
Крок 2. Промиваємо кабачок і ріжемо його тонкими кружечками.
Крок 3. Солимо і перчимо овоч.
Крок 4. Обсмажуємо на сковороді з рослинним маслом. Кладемо сюди кабачки і обсмажуємо їх по 5 хвилин з кожного боку.
Крок 5. Викладаємо кабачки на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир.
Крок 6. Викладаємо продукт на плоску тарілку.
Крок 7. Твердий сир натираємо на тертці і викладаємо в глибоку миску.
Крок 8. Дрібними кубиками ріжемо помідори і відправляємо їх до сиру.
Крок 9. Сюди ж додаємо подрібнений кріп. Частину залишаємо для подачі.
Крок 10. Додаємо подрібнений часник.
Крок 11. Приєднуємо майонез. Солимо і перчимо заготовку.
Крок 12. Гарненько перемішуємо.
Крок 13. Обмазуємо остиглі кабачки заправкою і прибираємо в холодильник на 1 годину.
Крок 14. Перед подачею посипаємо частування кропом.
Крок 15. Кабачки з майонезом, помідорами, сиром і часником на сковороді готові. Подавайте до столу!