Кабачки з майонезом і часником на сковороді – 6 рецептів з покроковими фото

Смажені кабачки кружечками з часником і майонезом

Смажені кабачки кружечками з часником і майонезом порадують вас не тільки своїм яскравим смаком, але і апетитним ароматом. Частування стане цікавою закускою для всієї родини. Для простого і швидкого приготування використовуйте перевірений рецепт з покроковим описом процесу.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Кабачок – 1 шт.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Сіль – за смаком.
  • Сир вершковий – за бажанням.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо кабачок і ріжемо його тонкими кружечками. Шкірку знімати не потрібно.

Крок 2. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Кладемо сюди кабачки. Обсмажуємо їх з одного боку.

Крок 3. Перевертаємо і смажимо, з іншого боку, до рум’янцю. Солимо за смаком.

Крок 4. Викладаємо обсмажені кружальця на плоску тарілку.

Крок 5. З’єднуємо майонез з подрібненим часником.

Крок 6. Можна додати трохи вершкового сиру. Перемішуємо.

Крок 7. Кожен кружечок кабачка обмазуємо ніжною і ароматною заправкою.

Крок 8. Смажені кабачки кружечками з часником і майонезом готові. Пригощайтеся!