Смажені кабачки кружечками з часником і майонезом
Смажені кабачки кружечками з часником і майонезом порадують вас не тільки своїм яскравим смаком, але і апетитним ароматом. Частування стане цікавою закускою для всієї родини. Для простого і швидкого приготування використовуйте перевірений рецепт з покроковим описом процесу.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Кабачок – 1 шт.
- Майонез – 3 ст. л.
- Часник – 2 зубчики.
- Масло рослинне – для смаження.
- Сіль – за смаком.
- Сир вершковий – за бажанням.
Процес приготування:
Крок 1. Промиваємо кабачок і ріжемо його тонкими кружечками. Шкірку знімати не потрібно.
Крок 2. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Кладемо сюди кабачки. Обсмажуємо їх з одного боку.
Крок 3. Перевертаємо і смажимо, з іншого боку, до рум’янцю. Солимо за смаком.
Крок 4. Викладаємо обсмажені кружальця на плоску тарілку.
Крок 5. З’єднуємо майонез з подрібненим часником.
Крок 6. Можна додати трохи вершкового сиру. Перемішуємо.
Крок 7. Кожен кружечок кабачка обмазуємо ніжною і ароматною заправкою.
Крок 8. Смажені кабачки кружечками з часником і майонезом готові. Пригощайтеся!