Кабачки з сиром, помідорами і баклажанами
Кабачки з сиром, помідорами і баклажанами – це соковите, смачне і просте у виконанні блюдо для всієї родини. Для приготування овочевого частування використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки. Порадуйте близьких і урізноманітніть своє меню.
Час готування – 50 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Кабачок – 1 шт.
 - Баклажан – 1 шт.
 - Помідори – 2 шт.
 - Перець болгарський – 1 шт.
 - Сир м’який – 150 гр.
 - Часник – 2 зубчики.
 - Масло оливкова – 30 мл
 - Сіль – 3 щіпки.
 - Чебрець – 3 гілки.
 
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти.
Крок 2. Оливкова олія перемішуємо з подрібненим часником.
Крок 3. Овочі промиваємо і, при необхідності очищаємо. Ріжемо продуті кружечками.
Крок 4. Обмазуємо форму для запікання олією з часником. Викладаємо сюди овочі, чергуючи один з одним. Поливаємо залишками масла. Солимо і доповнюємо чебрецем. Запікаємо 20 хвилин при температурі 180 градусів.
Крок 5. Посипаємо частування тертим м’яким сиром і запікаємо ще три хвилини до його розплавлення.
Крок 6. Кабачки з сиром, помідорами і баклажанами готові. Подавайте яскраве страву до столу!












