Картопля з фаршем – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Смажена картопля з фаршем

Смажена картопля з фаршем – це смачна, ситна і проста у виконанні страва. Його можна подавати як гарнір або як самостійну обідню страву. Для швидкого приготування використовуйте перевірений кулінарний рецепт з покроковими фотографіями.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Картопля – 0,6 кг.
  • Фарш м’ясний – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – на смак.
  • Олія – ​​40 мл.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Очищаємо картоплю, промиваємо її та ріжемо брусочками.

Крок 3. Далі картопля солимо і перчимо, перемішуємо.

Крок 4. Викладаємо картоплю в сковороду з олією, обсмажуємо на помірному вогні близько 10 хвилин, періодично помішуючи.

Крок 5. Очищаємо цибулю та обробляємо тонкими півкільцями.

Крок 6. Картоплю відправляємо в м’ясний фарш та цибулю. Перемішуємо та смажимо під кришкою близько 5 хвилин. Наприкінці знімаємо кришку та підрум’янюємо продукти.

Крок 7. Смажена картопля з фаршем готова. Подавайте до столу!