Смажена картопля з фаршем
Смажена картопля з фаршем – це смачна, ситна і проста у виконанні страва. Його можна подавати як гарнір або як самостійну обідню страву. Для швидкого приготування використовуйте перевірений кулінарний рецепт з покроковими фотографіями.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Картопля – 0,6 кг.
- Фарш м’ясний – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сіль за смаком.
- Перець чорний мелений – на смак.
- Олія – 40 мл.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.
Крок 2. Очищаємо картоплю, промиваємо її та ріжемо брусочками.
Крок 3. Далі картопля солимо і перчимо, перемішуємо.
Крок 4. Викладаємо картоплю в сковороду з олією, обсмажуємо на помірному вогні близько 10 хвилин, періодично помішуючи.
Крок 5. Очищаємо цибулю та обробляємо тонкими півкільцями.
Крок 6. Картоплю відправляємо в м’ясний фарш та цибулю. Перемішуємо та смажимо під кришкою близько 5 хвилин. Наприкінці знімаємо кришку та підрум’янюємо продукти.
Крок 7. Смажена картопля з фаршем готова. Подавайте до столу!