М’ясо з картоплею та грибами в казані
М’ясо з картоплею та грибами в казані – це шалено соковите і ситне блюдо, яке стане для вас смачним обідом або вечерею, яке оцінять всі члени сім’ї. Для додаткової соковитості і ніжності смаку, нам потрібно трохи вершків і пару пучок меленого імбиру.
Час готування – 1 ч. 20 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 6.
Склад:
- Свинина – 500 гр.
 - Картопля – 1 кг
 - Перець солодкий – 2 шт.
 - Цибуля – 2 шт.
 - Вершки жирні – 5 ст. л.
 - Гриби – 400 гр.
 - Масло оливкове – для смаження.
 - Лист лавра – за смаком.
 - Коріандр мелений – за смаком.
 - Імбир мелений – за смаком.
 - Сіль – за смаком.
 - Перець чорний мелений – за смаком.
 
Процес приготування:
Крок 1. У казані розігріваємо оливкову олію і закидаємо великі шматки м’яса, півкільця цибулі і приправи – перемішуємо і готуємо на помірному полум’я.
Крок 2. В момент, коли свинина змінила колір, додаємо кубики болгарського перцю і засікаємо 10 хвилин.
Крок 3. Використовувані гриби крупно нарізаємо. Якщо у вас лісові гриби, то їх слід попередньо відварити.
Крок 4. Ароматні грибочки відправляємо в основний склад, перемішуємо і тушкуємо ще близько 20 хвилин.
Крок 5. Після закінчення часу, в казан закидаємо великі шматочки картоплі. Доповнюємо вершками, сіллю і спеціями – тушкуємо до м’якості картоплі під кришкою.
Крок 6. Ароматне блюдо розкладаємо по тарілках і знімаємо пробу. Приємного апетиту!












