Картопля з мясом у казані – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Овочеве рагу з м’ясом і картоплею в казані

Овочеве рагу з м’ясом і картоплею в казані – це комплексне страву, яке позбавить кулінара від окремої приготування основної страви і гарнір, а також гір брудного посуду. За рахунок тривалого і повільного томління, інгредієнти виходять максимально соковитими і ніжними.

Час приготування – 90 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 6-7.

Склад:

  • Картопля – 700 гр.
  • Свинина – 500 гр.
  • Морква – 1-2 шт.
  • Буряк – 1 шт.
  • Кабачок – 400 гр.
  • Помідори – 1 шт.
  • Цибулина – 1 шт.
  • Часник – 4-5 зуб.
  • Лист лавра – 2 шт.
  • Паста томатна – 1 ст. л.
  • Вода – 150 мл
  • Масло рослинне – 50 мл
  • Приправа для мяса – 1 ст. л.
  • Зелень – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. М’ясо обполіскуємо і обсушуємо будь-яким зручним способом, нарізаємо невеликими шматочками.

Крок 2. Складаємо свинину в чашу і посипаємо спеціями, перемішуємо.

Крок 3. Очищаємо і крупно ріжемо буряк і моркву.

Крок 4. Картоплю нарізаємо часточками.

Крок 5. У казан наливаємо олію і розігріваємо, протягом 15 хвилин підрум’янюємо свинину.

Крок 6. Зменшуємо нагрівання, закидаємо морквину з буряком і, перемішавши, обсмажуємо ще 10 хвилин.

[adsp-pro-730]

Крок 7. Потім відправляємо в казан картоплю, половину очищених зубчиків часнику, мелений перець – заважаємо і смажимо ще 10 хвилин.

Крок 8. Далі додаємо цибульні півкільця – засікаємо 3-5 хвилин.

Крок 9. Слідом закидаємо кубики кабачка.

Крок 10. Доповнюємо страва кубиками помідори, сіллю, чорним перцем, лаврушкой і томатною пастою, розведеної в 150 мілілітрів води.

Крок 11. Тушкуємо компоненти під кришкою 10-15 хвилин. Після закінчення часу, присмачую рештою часником і зеленню – наполягаємо ще 15 хвилин і переходимо до сервіровці.

Крок 12. Приємного апетиту!