Овочеве рагу з м’ясом і картоплею в казані
Овочеве рагу з м’ясом і картоплею в казані – це комплексне страву, яке позбавить кулінара від окремої приготування основної страви і гарнір, а також гір брудного посуду. За рахунок тривалого і повільного томління, інгредієнти виходять максимально соковитими і ніжними.
Час приготування – 90 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 6-7.
Склад:
- Картопля – 700 гр.
- Свинина – 500 гр.
- Морква – 1-2 шт.
- Буряк – 1 шт.
- Кабачок – 400 гр.
- Помідори – 1 шт.
- Цибулина – 1 шт.
- Часник – 4-5 зуб.
- Лист лавра – 2 шт.
- Паста томатна – 1 ст. л.
- Вода – 150 мл
- Масло рослинне – 50 мл
- Приправа для мяса – 1 ст. л.
- Зелень – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. М’ясо обполіскуємо і обсушуємо будь-яким зручним способом, нарізаємо невеликими шматочками.
Крок 2. Складаємо свинину в чашу і посипаємо спеціями, перемішуємо.
Крок 3. Очищаємо і крупно ріжемо буряк і моркву.
Крок 4. Картоплю нарізаємо часточками.
Крок 5. У казан наливаємо олію і розігріваємо, протягом 15 хвилин підрум’янюємо свинину.
Крок 6. Зменшуємо нагрівання, закидаємо морквину з буряком і, перемішавши, обсмажуємо ще 10 хвилин.
[adsp-pro-730]
Крок 7. Потім відправляємо в казан картоплю, половину очищених зубчиків часнику, мелений перець – заважаємо і смажимо ще 10 хвилин.
Крок 8. Далі додаємо цибульні півкільця – засікаємо 3-5 хвилин.
Крок 9. Слідом закидаємо кубики кабачка.
Крок 10. Доповнюємо страва кубиками помідори, сіллю, чорним перцем, лаврушкой і томатною пастою, розведеної в 150 мілілітрів води.
Крок 11. Тушкуємо компоненти під кришкою 10-15 хвилин. Після закінчення часу, присмачую рештою часником і зеленню – наполягаємо ще 15 хвилин і переходимо до сервіровці.
Крок 12. Приємного апетиту!