Картопляний суп – блюдо легке, але ситне. Готувати його можна на різних видах бульйону, але завжди виходить смачно і поживно. Як приготувати цей чудовий у всіх відносинах суп, ви дізнаєтеся з 10 наших докладних рецептів.
Простий картопляний суп з куркою
Будемо варити картопляний суп з куркою. Курячий бульйон – найпоширеніша основа для супу. Він поживний, корисний і смачний. Готувати бульйон можна з будь-яких частин курки.
Інгредієнти на
4 порц.
- Куряче філе 1 шт.
- Картопля 4 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Лавровий лист 2 шт.
- Сіль 1 щіпка
- Перець чорний мелений за смаком
- Перець чилі 1 щіпка
- Масло рослинне для смаження
Процес приготування:
- Як приготувати простий і смачний картопляний суп? Куряче філе обмийте, крупно наріжте, викладіть в каструлю, залийте водою і поставте варитися. Коли вода закипить, зніміть піну, додайте половину цибулини і продовжуйте варити ще 15-20 хвилин.
- Другу половину цибулини і зубчик часнику дрібно наріжте. Моркву наріжте кубиками. На рослинному маслі обсмажте цибулю, часник і моркву до м’якості. Додайте лавровий лист і смажте ще 2 хвилини.
- Картопля очистіть, наріжте кубиками і викладіть в каструлю і варіть 10 хвилин.
- Після цього додати засмажку з овочів, перемішайте. Додайте сіль, перець чилі, чорний перець за смаком.
- Гарячого супу дайте настоятися кілька хвилин і можна подавати страву до обіду.

Приємного апетиту!