Картопляний суп – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Дуже смачний картопляний суп з фрикадельками

Картопляний суп з фрикадельками готується відносно недовго і виходить дуже смачним. За його оригінальний вигляд його люблять діти. З цим рецептом ви зможете порадувати себе і своїх близьких смачним і цікавим супчиком.

Час готування: 60 хв.

Час приготування: 40 хв.

Порцій: 6-8.

Склад:

  • Фарш – 500 гр.
  • Картопля – 700 гр.
  • Морква – 250 гр.
  • Цибуля – 250 гр.
  • Сухарі панірувальні – 3 ст. л.
  • лавровий Лист – 2-3 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Перець запашний горошком – за смаком.
  • Зелень – за смаком.

Процес приготування:

1. У фарш додайте панірувальні сухарі, сіль і мелений перець, перемішайте.

2. З фаршу сформуйте невеликі фрикадельки.

3. Дрібно наріжте цибулю.

4. Моркву натріть на тертці.

5. Картоплю наріжте кубиками.

6. У каструлю влийте воду, закип’ятити її, викладіть картоплю.

7. Далі додайте цибулю.

8. Також викладіть в каструлю моркву, посоліть і приправте бульйон.

9. Викладіть в бульйон фрикадельки і варіть суп 15-20 хвилин.

10. За 5 хвилин до готовності додайте лавровий лист.

11. В кінці додайте в картопляний суп рубану зелень і подавайте страву до столу.

Приємного апетиту!