Як зварити картопляний суп з яловичиною?
Картопляний суп – ситне і улюблене всіма обідня страва. Існує величезна кількість рецептів його приготування. Яловичина відома своїми корисними властивостями і ніжним смаком. Тому саме це м’ясо ми вибрали для приготування картопляного супу.
Час готування: 60 хв.
Час приготування: 60 хв.
Порцій: 6.
Склад:
- Яловичина – 300 гр.
- Картопля – 8 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Лист лавровий – 1 шт.
- Перець чорний мелений– 5 гр.
- Зелень – 40 гр.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
1. Картопля очистіть і наріжте кубиками.
2. Яловичину наріжте брусками.
3. У каструлю влийте воду, закип’ятити її, викладіть м’ясо і варіть 15 хвилин, після закипання. Після цього додайте картоплю.
4. Моркву і цибулю наріжте дрібними кубиками.
5. Коли картопля буде майже готовий, додайте в суп морква і цибуля. Продовжуйте варити суп ще 15 хвилин.
6. За 5 хвилин до готовності додайте сіль, рубану зелень і перець. Зніміть каструлю з вогню і розлийте суп по тарілках.
Приємного апетиту!