Картопляний суп – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Як зварити картопляний суп з яловичиною?

Картопляний суп – ситне і улюблене всіма обідня страва. Існує величезна кількість рецептів його приготування. Яловичина відома своїми корисними властивостями і ніжним смаком. Тому саме це м’ясо ми вибрали для приготування картопляного супу.

Час готування: 60 хв.

Час приготування: 60 хв.

Порцій: 6.

Склад:

  • Яловичина – 300 гр.
  • Картопля – 8 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Лист лавровий – 1 шт.
  • Перець чорний мелений– 5 гр.
  • Зелень – 40 гр.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. Картопля очистіть і наріжте кубиками.

2. Яловичину наріжте брусками.

3. У каструлю влийте воду, закип’ятити її, викладіть м’ясо і варіть 15 хвилин, після закипання. Після цього додайте картоплю.

4. Моркву і цибулю наріжте дрібними кубиками.

5. Коли картопля буде майже готовий, додайте в суп морква і цибуля. Продовжуйте варити суп ще 15 хвилин.

6. За 5 хвилин до готовності додайте сіль, рубану зелень і перець. Зніміть каструлю з вогню і розлийте суп по тарілках.

Приємного апетиту!