Кави Раф – 7 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Апельсиновий раф кави

Апельсиновий раф кави – це ароматна ідея для любителів яскравих бадьорять напоїв. Спробуйте приготувати смачний раф з цитрусовими нотками в домашніх умовах. У цьому вам допоможе наш перевірений кулінарний рецепт з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.

Час приготування – 15 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 1

Інгредієнти:

  • Кава мелена – 2 ч. л.
  • Вершки 10% – 100 мл
  • Цукор – за смаком.
  • Апельсин – 1 шт.

Процес приготування:

Крок 1. Добре промиваємо апельсин, поділяємо його на половинки і вичавлюємо з нього сік будь-яким зручним способом.

Крок 2. Проціджуємо апельсиновий сік через дрібне сито, щоб видалити м’якоть.

Крок 3. Будь-яким зручним для вас способом заварюємо міцну каву. Розмішуємо в ньому цукор.

Крок 4. У кави вливаємо нежирні вершки.

Крок 5. Вливаємо також дві столові ложки процідженого апельсинового соку.

Крок 6. Збиваємо вміст до піни з допомогою капучинатора.

Крок 7. Апельсиновий раф кава готова. Оцінюйте смак ароматного напою!