Апельсиновий раф кави
Апельсиновий раф кави – це ароматна ідея для любителів яскравих бадьорять напоїв. Спробуйте приготувати смачний раф з цитрусовими нотками в домашніх умовах. У цьому вам допоможе наш перевірений кулінарний рецепт з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.
Час приготування – 15 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 1
Інгредієнти:
- Кава мелена – 2 ч. л.
- Вершки 10% – 100 мл
- Цукор – за смаком.
- Апельсин – 1 шт.
Процес приготування:
Крок 1. Добре промиваємо апельсин, поділяємо його на половинки і вичавлюємо з нього сік будь-яким зручним способом.
Крок 2. Проціджуємо апельсиновий сік через дрібне сито, щоб видалити м’якоть.
Крок 3. Будь-яким зручним для вас способом заварюємо міцну каву. Розмішуємо в ньому цукор.
Крок 4. У кави вливаємо нежирні вершки.
Крок 5. Вливаємо також дві столові ложки процідженого апельсинового соку.
Крок 6. Збиваємо вміст до піни з допомогою капучинатора.
Крок 7. Апельсиновий раф кава готова. Оцінюйте смак ароматного напою!