Проста кесаділля з куркою та грибами в домашніх умовах
Проста, смачна та ситна начинка для кесадильї – обсмажене куряче м’ясо з грибами. Домашнє частування виходить соковитим та яскравим. Подавайте його до сніданку або як перекушування.
Час приготування: 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Тортілья – 2 шт.
- Філе куряче – 150 гр.
- Гриби печериці – 200 гр.
- Сир твердий – 60 гр.
- Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
- Перець болгарський – 0,5 шт.
- Сіль за смаком.
- Спеції – до смаку.
- Олія – для смаження.
Процес приготування:
1. Ріпчасту цибулю смажимо на олії і потім доповнюємо її дрібними шматочками курячого філе.
2. Після готовності м’яса кладемо на сковороду дрібно порізані гриби.
3. Смажимо масу ще 5-7 хвилин, потім доповнюємо її шматочками болгарського перцю, солимо і посипаємо спеціями до смаку.
4. Готову начинку з курки та грибів перекладаємо на половинку тортильї. Посипаємо зверху тертим сиром.
5. Закриваємо продукти другою половинкою. Обсмажуємо їх на сковороді легкого рум’янцю.
6. Ріжемо частування на дві частини та подаємо його до столу.