Кімчі – 7 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Покроковий рецепт приготування кимчи з огірків по-корейськи

Гострий салат з огірків з двома видами зеленого лука і часником, а також перцем чилі не залишить байдужими тих, хто любить урізноманітнити свій раціон оригінальними та яскравими стравами. Готуються огірочки по-корейськи швидко і вразять своїм смаком навіть вишуканих гурманів.

Час приготування: 20 хв. – готування, 15 годин – маринування.

Час приготування: 10 хв.

Порцій – 6.

Склад:

  • Огірок дрібний – 2, — 2,5 кг
  • Сіль морська – ¼ склянки
  • Шнитт-лук – 1 пучок.
  • Цибуля зелена – 5 шт.
  • Перець чилі мелений – 2-4 ст. л.
  • Цукор-пісок – ¼ склянки
  • Часник 8 зуб.

Процес приготування:

1. У вимитих огірочків обрізати кінчики, розрізати навпіл уздовж, а кожну половинку – ще на дві частини.

2. У глибокій мисці змішати огірки з сіллю і залишити на 3 години.

3. Пір’я цибулі шніт-цибулю нарізати довільними шматочками завдовжки 3-4 см, часник подрібнити.

4. Утворився в мисці з огірками сік злити. До овочів додати часник, два види зеленого цибулі, цукор, трохи солі і перець чилі.

5. Залишити овочі маринуватися в приміщенні на 12 годин, а після переставити для подальшого зберігання в холодильник. Приємного апетиту!