Покроковий рецепт приготування кимчи з огірків по-корейськи
Гострий салат з огірків з двома видами зеленого лука і часником, а також перцем чилі не залишить байдужими тих, хто любить урізноманітнити свій раціон оригінальними та яскравими стравами. Готуються огірочки по-корейськи швидко і вразять своїм смаком навіть вишуканих гурманів.
Час приготування: 20 хв. – готування, 15 годин – маринування.
Час приготування: 10 хв.
Порцій – 6.
Склад:
- Огірок дрібний – 2, — 2,5 кг
- Сіль морська – ¼ склянки
- Шнитт-лук – 1 пучок.
- Цибуля зелена – 5 шт.
- Перець чилі мелений – 2-4 ст. л.
- Цукор-пісок – ¼ склянки
- Часник 8 зуб.
Процес приготування:
1. У вимитих огірочків обрізати кінчики, розрізати навпіл уздовж, а кожну половинку – ще на дві частини.
2. У глибокій мисці змішати огірки з сіллю і залишити на 3 години.
3. Пір’я цибулі шніт-цибулю нарізати довільними шматочками завдовжки 3-4 см, часник подрібнити.
4. Утворився в мисці з огірками сік злити. До овочів додати часник, два види зеленого цибулі, цукор, трохи солі і перець чилі.
5. Залишити овочі маринуватися в приміщенні на 12 годин, а після переставити для подальшого зберігання в холодильник. Приємного апетиту!