Дуже смачний мигдальний клафуті
Традиційний французький пиріг готують з різноманітною начинкою. Ви можете грати зі смаками і експериментувати. Для великих гурманів пшеничне борошно може бути замінена мигдальної. Клафуті виходить більш ароматним і цікавим за смаком.
Час готування: 70
Час приготування: 35 хв
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Яйця курячі – 4 шт.
- Вершки 20-22 % – 130 мл
- мигдальна Борошно – 130 р.
- Черешня – 150 гр.
- Цукор – 150 гр.
- Крохмаль кукурудзяний – 20 гр.
- Масло вершкове – 25 гр.
Процес приготування:
Крок 1. У мисці змішайте 2 курячих яйця і два жовтки.
Крок 2. В яєчну масу всипте цукор і збийте до отримання пишної маси. Далі влийте вершки і продовжуйте збивати.
Крок 3. Після цього всипте крохмаль, полностью змішайте інгредієнти. Потім всипте просіяне мигдалеву борошно, вимісити тісто.
Крок 4. Тісто має бути гладким і однорідним.
Крок 5. Форми для клафуті змастіть вершковим маслом, влийте тісто і покладіть ягоди.
Крок 6. Випікайте клафуті в духовці, розігрітій до 180 градусів 35 хвилин. Пиріг сподобається Вам своїм гармонійним смаком і чудовим ароматом.